Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:38, 28. 8. 2021.

| Društvo

Sveže rekonstruisana Ulica Svetolika Rankovića u Nišu uništena posle kiše

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
ulica svetolika rankovića
"Asfaltni talasi" u nedavno rekonstruisanoj ulici; foto: M. M.

Asfalt naboran u “talasima”, rupe i krateri u Ulici Svetolika Rankovića nakon jačeg pljuska u Nišu, iako je nedavno obnovljena i za to su izdvojena 22 miliona dinara. Dok građani komentarišu da je ovdašnji asflat kao živo tlo, iz Direkcije za izgradnju nema odgovora o ovoj temi, a na terenu su samo radnici JKP Naissus koji snimaju i ispiraju kanalizaciju.

“Ne znam kako ću kući da me negde ne proguta tlo” - piše Nišlijka, dok i mnogi drugi na društvenim mrežama poručuju onima koji žive u ovoj ulici da kada opet bude rekonstruisana budu nežni prema novom asfaltu i da ne koračaju po njemu u štiklama.

Brojne šale, ali je situacija u ulici više nego ozbiljna, pa stižu i ocene da je pre rekonstrukcije bila u mnogo boljem stanju.

Ovde ko upadne nestaje kao Atlantida. Tri meseca rada za 300 metara asfaltnih talasa. Asfalt se podigao, kolovoz bukvalno zbrčkan - neki su od komentara.

Na terenu su od radnika danas samo radnici Vodovoda - jedan kombi i jedan kamion, a iz ovog preduzeća kažu da snimaju i ispiraju kanalizacionu mrežu.

Na pitanja o tome zašto je asfalt u ovoj ulici tako brzo posle rekonstrukcije oštećen i doveden u jako loše stanje, kao i kada će problem rešiti, od direktora Direkcije za izgradnju Niša Nebojše Lovića nema odgovora do objavljivanja ovog teksta.

Podsetimo, Lović je u maju ove godine, kada su radovi u Ulici Svetolika Rankovića započeti, saopštio da su za to izdvojena 22 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Iskreno

    15:55 // 29. 8. 2021.

    Da budemo iskreni autoputevi su odlično odradjeni i mnogo znace. Ovde je problem na lokalu i za to nije kriv AV nego lokalni nesposobni izvodjaci i oni koji su kontrolisali radove. Sramota je za grad ovakva slika jer to je sve plaćeno i sa tim parama koje će da se opet daju za ovaj put moglo je obdanište da se napravi.

  • Kuzman

    12:46 // 29. 8. 2021.

    Hašim Tači bi bolje vodio ovu zemlju od ovih snsovca

  • Njegoš

    10:09 // 29. 8. 2021.

    momentalno uhapsiti nadzornog organa...tj spodobu koja je nadgleda radove..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: