Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:34, 16. 5. 2018.

"Svi se pozivamo na prava i slobode, a nismo ispunili obaveze"

Okrugli sto Šta znači biti građanin Evrope "Do ove situacije dovelo je apstiniranje od javnog života"; foto: JV/M.J.

Okrugli sto na temu "Šta znači biti građanin Evrope", održan u Nišu, građani su iskoristili i da skrenu pažnju na neke nedostatke Evropske unije, poput toga što institucije ostaju gluve za probleme na medijskoj sceni Srbije. Takođe, sociolog Srđan Barišić je kao problem istakao što svi govore o nekim pravima i slobodama, ali zato ne uzimaju u obzir dužnosti i obaveze.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Меда

    14:01 // 17. 5. 2018.

    "Đokica Jovanović smatra da je prvo što karakteriše građanina kritička misao..."

    Још да имамо критичку мисао не само ка томе шта даје чланство у Колхозу ЕвроЗаједнице већ превасходно шта узима па да ставимо на вагу и измеримо.

    Али авај, то није политички коректно питање а још мање задатак лобистичке групе “Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj Uniji”

  • Đurić Bosnić

    10:17 // 17. 5. 2018.

    vidi problem u bežanju od bavljenja politikom, a ne u lošim zakonima koji nas sprečavaju da biramo direktno odbornika, predsednika opštine, gradonačelnika, poslanika, načelnika policijske stanice i javnog tužioca. Kada tužilac i načelnik PU budu zavisili od naših glasova radiće profesionalno svi na državnom kazanu, biće motivisani kaznom koja sledi za nepoštovanje zakona i bahaćenje.

  • Građani Niša

    11:58 // 17. 5. 2018.

    Treba ukinuti svako pravo na rad radio stanici niške eparhije-GLAS..oni ljudi imaju tako loš pristup i tehniku da to nije za javnost. Čas im probija tehnika (te se samo pojača te se signal sam stiša) a zadnjih dana im se signal SKORO PA I NE ČUJE!!! Ako nemate tehniku i uslove i kvalitetan personal-NEMOJTE DA RADITE jer samo nervirate ljude..Koja je vaša misija ako brukate DELO BOŽIJE??!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: