Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 25. 4. 2015.

| Društvo

Svrljižanin predsednik Zadružnog saveza dva okruga

Autor:A. KostićIzvor:Južne vesti
MILE-DAVIDOVIC.jpg
Prioritet - pomoć zemljoradničkim zadrugama

Za predsednika Zadružnog saveza Nišavskog i Topličkog okruga izabran je Svrljižanin Mile Davidović.

On je istakao da će u narednom periodu glavni zadatak Saveza biti da na razne načine utiče i pomaže zemljoradničkim zadrugama u ovim okruzima, da ih osnaži i poveže sa ostalim zadrugama u Srbiji.

Kako je rečeno na osnivačkoj Skupštini Zadružnog saveza Nišavskog i Topličkog okruga, najveći broj zemljoradničkih zadruga ugašen je u brdsko-planinskim predelima jugoistočne Srbije.

Takođe, za prioritetni cilj Zadružnog saveza Nišavskog i Topličkog okruga biće postavljen razvoj poljoprivredne proizvodnje i sela.

Skupštini su među ostalima prisustvovali predsednik Zadružnog saveza Srbije Nikola Mihailović, nekadašnji predsednik opštine Svilajinac i bivši narodni poslanik Dobrivoje Budimirović Bidža, narodni poslanik Bratimir Vasiljević, a podršku su dali predstavnici lokalnih samouprava opštine Svrljig, Prokuplje i Skupštine grada Niša, kao i Regionalne privredne komore grada Niša i mnogi ugledni poljoprivrednici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • SMESKO

    15:58 // 26. 4. 2015.

    Zar nije mogao neko mladji Gde iskopaste ove koji se osecaju na KATETER Mladi zeljni dokazivanja ne rade Ali zato uvek se nadje mesto za ove penzionere KOIMA NIJE VISE MESTO U JAVNOM ZIVOTU ee zivote.

    • SMESKOO

      18:30 // 27. 4. 2015.

      TOOO negativne Ja od 35g NE RADIM jer nemam vezu Ali zato Povlacite ove bajne STRUCNJAKE Puna OPSTINA PENZIONERA PENZIJA I PLATA Ali zato masa mladih nema za najosnovnije mi nismo bitni puuuu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: