Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:30, 8. 2. 2018.

TON: Turistima se u Nišu najviše sviđa gostoljubivost

Niš spomenik Kalča i Sremac Turisti visoku ocenu dali i hrani koju su jeli u Nišu; Foto: Davorin Dinić

Više od 100.000 turista je, kako kažu u Turističkoj organizaciji, posetilo Niš tokom prošle godine, a među njima je od stranaca bilo najviše Bugara, Grka, Nemaca, Turaka i Rumuna. Od svega što je Niš imao da ponudi, najbolje su ocenili gostoljubivost ljudi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ZliPegaz

    15:51 // 8. 2. 2018.

    Sem par kafana nemamo šta da pokažemo a da se ne obrukamo a nije da nemamo potencijala. Jer na žalost Niš vode i vodili su ljudi bez vizije a što je još gore ono što najviše utiče na odluke su masne provizije od nameštanja tendera i proguravanja pojedinaca. Zato vam prijatelji moji Niš više liči na Gnjilane i sl. nego na budući jelte evropski grad.

  • Haruki

    15:52 // 8. 2. 2018.

    A najviše im se sviđa jer mogu da puše u ugostiteljskim objektima jer to više nigde u Evropi nije moguće! Poslednja šupa Evrope, eto to smo mi sa našim stavom i navikama.

  • Koje smo šlihtare postali!

    17:29 // 8. 2. 2018.

    Ja drugari stari po 20 godine ne mogu navatam da se vidimo,ni na telefon mi se ne javljaju(izbacuju mi poziv)...A ovamo smo gotoljubivi,skoro peticu smo dobili ejjjj...I to se šlihtamo na Bugari,Rumuni ahhahhahaahah...Dokle smo dogurali Božeeee...

  • Milorad

    20:10 // 8. 2. 2018.

    Kažu, gostoljubivost. Svaka čast, u tome ne oskudevamo. To nam je u genima. Ljudski je biti dobar, učtiv, ljubazan prema gostu. Ali, šta je sa kvalitetom ponude u kafanama? Kakva je ocena.
    Onomad, džigerica u skrami, kao opanak. Ne mogu da kažem gde. Često se dešava da je roštilj bajat, iz zamrzivača !? A "besplatno piće" recimo vina, najjeftinija,ne više od 180 din.

  • Aca

    08:37 // 9. 2. 2018.

    Hrana nam je super, takođe za njih cene su nam super ali to možda nisu rekli. Sa druge strane ljubaznost ako su pohvalili to jeste plus mada lepše bi bilo da su provod pohvalili ali mi to u Nišu nemamo.

    • Mica Nislija bre

      10:31 // 9. 2. 2018.

      Zato imamo konjske zaprege u centru grada, zajedno sa balegama, a to ne mogu da vide nigde u svetu.

  • ZIVKOVIC

    09:05 // 9. 2. 2018.

    Uz hranu i dozvoljenog pusenja trreba ponuditi,mnogo cistiji grad,sredjene ulice-da ne isprljas cipele blatom u samom centru,sredjene ulice i saobracaj-jednosmerne ulice- da pocnemo da licimo stvarno na grad,da ne pljujemo po ulicama i ne bacamo kese,da sredimo obalu Nisave od jagodinskog mosta stazama za bicikle,rolere i trcanje a ne u beton,Raditi na edukaciji svih nas za cistiji grad.

  • Aperkat

    19:31 // 9. 2. 2018.

    A,dal su odusevljeni sa gostoljubivost od kuciki lutalice,po centar grada,prosjaci i ovi sto,navodno,salicu narod,jer skupljaju humanitarnu pomoc za,neko obolelo dete,pa se razapeli od robnu kucu,do Marger?
    Nije dovoljno samo cevapcici i pljeske i pusenje po kafane i kafici!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: