Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:36, 30. 7. 2010.

| Društvo

"TUŠ" traži hitan sastanak

Autor:Izvor:Vranje press
foto: tus.si

U dopisu Gradskoj upravi u Vranju menadžment Kompanije "TUŠ" zatražio hitan razgovor sa čelnicima grada, navodi Vranje Press.

Nakon izjave koju je gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić dao Regionalnoj Radio televiziji Vranje (RTV) da "Kompanija TUŠ iz Slovenije neće graditi hiper market na površini od oko 3, 5 hektara zemlje u Vranju, koju su strani partneri kupili i redovno izmirilavali obaveze", stigao je hitan zahtev iz Kompanije "TUŠ".

Kako Vranje Press saznaje, TUŠ traži da sastanak kako bi se razjasnila ova izjava prvog čoveka Vranja.

Nezvanično je agenciji Vranje Press potvrđeno da će delegacija kompanije "TUŠ", ali i predstavnici ambasade Slovenije u Vranje doći već 10. avgusta, ali da je reakcija bila "vrlo oštra prema nadležnim srpskim ministarstvima", jer "TUŠ nije odustao od investicije u Vranju".

Gradonačelnik Stojčić danas nije bio dostupan za komentar svoje prethodne izjave, a RTV je prenela saopštenje iz kabineta gradonačelnika po kome će delegacija "TUŠ"-a u Vranju boraviti čak pet dana, od 10. do 15. avgusta.

Stojčić je u svoj izjavi rekao da "Slovenci odustaju od investicije u Vranju, ali da uredno plaćaju mesečnu naknadu za kupljeno zemljište". Ovu izjavu koju je dao RTV, preneli su pisani i elektronski mediji u Srbiji, a Gradonačelnik Vranja, navodi Vranje press,nikada nije demantovao.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: