Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:43, 20. 9. 2012.

Tajna sednica Gradskog veća u Nišu

gradska kuća

Gradska Vlada bez prisustva medija odlučivala o nastavku ugovora sa Montenegro erlajnsom, kargo centru na aerodromu i načelniku Uprave za komunalne delatnosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dragan Vukadinovic

    21:07 // 20. 9. 2012.

    СНС доказује да је ПАСИВНИ ПОСМАТРАЧ политичких дешавања у Нишу и да служе само да пруже формални легитимитет онима који воде градску политику више година уназад. Ја се нисам ни надао нечему другом од напредњака, али сада то постаје врло очигледно. Оне лутке у скупштини су бре биле персоне за њих.

    • Dejana Damjanović

      07:35 // 21. 9. 2012.

      A Vi i dalje ne možete da se pomirite sa činjenicom da SRS u Nišu nije prešla cenzus!Sada Vam svi smetaju gospodine Dragane.Kako god,ko gubi,ima prava da se ljuti!

    • Milan

      12:14 // 21. 9. 2012.

      Gospodine Vukadinovicu sta vi licno mislite o odabiru direktora pre svega iz sns .

    • Dragan Vukadinovic

      16:26 // 21. 9. 2012.

      Дејана, можда си и у праву, али да ли се ти слажеш са оваквом "тајном" организацијом састанка већа??
      Милане, избор в.д. директора из СНС-а(које ће сигурно изабрати и на предстојећим конкурсима)за мене лично није никакво изненађење. Када је АТД у питању мислим да су одборници ДС-а били у праву на Скупштини тј. да је повређен Закон о здравственој заштити у дели који дефинише услове које мора да испуни директор тј. в.д. директор. У сваком случају ситуалија у већини јавних предузећа и установа је већ катастрофална. Нека им је Бог на помоћ.

    • Petar Petar

      23:13 // 25. 9. 2012.

      Vukadinovic je sasvim u pravu. Direktor ATD-a nema edukaciju iz zdr menadzmenta, sto je propisano zakonom. Direktorka medicine rada je med sestra sa jos 2 godine menadzmenta Megatrend, pa je i tu doslo do krsenja zakona. Direktor Lutkarskog pozorista ima diplomu koju je stekao u Sofiji na privatnom faxu i nije nostrifikovana u Srbiji. Opet krsenje zakona. Direktor Narodnog pozorista nema 5 godina radnog iskustva, sto opet zakon predvidja. Mnogi nemaju potvrdu da nisu osudjivani itd, itd. Pa kada gradonacelnik, odbor za imenovanje i Skupstina grada krse zakone, zasto bi bilo ko postovao srpske zakone.

  • Spasa Jovanović

    20:45 // 20. 9. 2012.

    Dakle, nova vlast radi ili noći, ili po mraku, eventualno pre svitanja, definitivno bez medija, a ako mediji dođu, isključi struju da se ne vidi bruka. Evo Aerodroma ponovo kao parking prostora kao nekad. Sve je isto a i Mira će da se vrati, ali njega ipak nema.

    • Alter Ego

      12:34 // 21. 9. 2012.

      Pretpostavljam da na ono isključivanje struje mislite zbog zadnje održane sednice. Po onome što se čuje po ćoškovima mnogo veću bruku su pravili odbornici DS-a

  • Sneki

    08:16 // 21. 9. 2012.

    Mislim da to što je gospodin gradonačelnik dozolio da i načelnik Uprave za komunalnu delatnost i Direktor direkcije za izgradnju budu iz URSa liči na potez čoveka koji se ama baš ni malo ne razume u politiku. Banana je i onako vršljao po gradu kako mu se htelo, ali ipak je koiko toliko bio kontrolisan od strane Uprave jer je tu upravu držao DS. Sad kad i Upravu i Direkciju on ima pod kontrolom, teško si ga nama!

    • Znatizeljna

      11:37 // 21. 9. 2012.

      Gospodine Blagojevicu, vezano za komentar koji je ostavila Sneki imam malu dopunu i zadatak za Vas. Da bi Banana zaokruzio proces, potrebna mu je i Komisija za planiranje (tako se nekako zove). U ovu komisiju ulaze neka lica po samim funkcijama koje obavljaju, a druga se biraju ali nisam sigurna za postupak izbora. Proverite sta se sa ovim desava jer kada bude imao vecinu i u ovoj komisiji, Banana je resio sve i niko sem njega nece odlucivati ni o cenu na ove teme. Jos u vreme vodjenja koalicionih dogovora nije mi bilo jasno da li je ovakva raspodela rezultat neznanja gradonacelnika koji je pregovore vodio i predvodio, ili namere koja se pokriva neznanjem. No, ono sto moramo da priznamo jeste izuzetna pregovaracka sposobnost Branislava Jovanovica zahvaljujuci kojoj je URS sa nekim relativn sitnim procentom glasova dobio uprave i preduzeca u koja se sliva najveci procenat novca iz budzeta.

  • Miša

    20:29 // 20. 9. 2012.

    Bravo Peđa, samo ganjaj dok ne shvate da ne mogu da se bahate (poslednja reč možda ne postoji, ali se lepo rimuje ;) )!!!

    • Zoki Mediana

      07:56 // 21. 9. 2012.

      Neka i mediji napave stranku i pobede na izborima, da naviknu novinari da ustaju posle 9h i moćiće i fizički da prisustvuju na sve sednice. Da li se danas živi od medija, da li je to najbitnije stvar na svetu?...postajete monotoni i mnogo žuti sa primesama LDPa

    • Alter Ego

      12:31 // 21. 9. 2012.

      Po meni nije stvar u ganjanju već u tome što je verovatno strašno važno o čemu se to još pričalo a nije poznato javnosti.Očigledno nekima nije dovoljno da se zadovolje zvaničnim izjavama već obožavaju da i dalje kopaju...ovako nešto nije se dešavalo ni u Slobino vreme

    • Aca

      16:08 // 21. 9. 2012.

      Zoki, ti si ustao pre 8h pa opet lupetaš.

  • Jelena

    09:51 // 21. 9. 2012.

    Uprava za imovinu,Uprava za komunalnu delatnost i Direkcija za izgradnju grada.....Bravo !! Sve kontrolise URS,,Banana je definitivno uspeo!!!!

    • ubpok

      11:57 // 21. 9. 2012.

      Ma to vise lici na organizovanu kriminalnu grupu a kakve li ce samo kriminalne radnje da rade, zreli su za pravu istragu!

  • Branislav Petrović

    08:44 // 21. 9. 2012.

    A da li je bila tajna večera?

  • Mika

    03:36 // 21. 9. 2012.

    Komunjare! Primitivci!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: