Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 19. 5. 2020.

| Društvo

Tek izgrađen kružni tok u Nišu iskopan zbog trafo-stanice za Naučno-tehnološki park

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
kružni tok
Ovu deonicu će morati da asfaltiraju ponovo; foto: čitalac

Nakon pitanja građana da li nadležni znaju šta rade, s obzirom na to da je tek izgrađen i asfaltiran kružni tok kod Duvanske industrije ponovo raskopan, u Direkciji za izgradnju kažu da su radnici postavljali kablove za napajanje nove trafo-stanice za Naučno-tehnološki park u Nišu. Zato će pešačku stazu u ovom potezu radnici morati da asfaltiraju ponovo.

Građani koji svakodnevno prolaze ovim delom Niša u šali kažu da nisu stigli ni da se naviknu na asfaltirane bulevare i novi kružni tok, a da je ovaj deo Niša već raskopan.

Smatraju da su nadležni radili bez plana i zato i pitali "da li znaju šta rade", jer će tek asfaltiran kružni tok i bulevare morati da saniraju ponovo.

Novinari su upitali Direkciju za izgradnju šta se ponovo radi kod Duvanske industrije.

Radovi na pešačkoj stazi kod kružnog toka (Bulevar Nikole Tesle i Bulevar Heroja sa Košara) i duž Bulevara Nikole Tesle, takođe u pešačkoj stazi, su radovi zarad polaganja 10 kV kabla za napajanje nove trafo stanice za Naučno tehnološki park (NTP) - navode u Direkciji.

Takođe kažu da je polaganje kabla završeno i da je sledeća faza priključenje trafo-stanice, da to radi Elektrodistibucija, kao i kompletna ispitivanja. Potvrđuju da će ovaj potez radnici morati ponovo da asfaltiraju.

Nakon toga je planirano zatrpavanje rova, ispitivanje i asfaltiranje pešačke staze - dodaju u Direkciji.

Zašto ti radovi nisu završeni ranije, kako se ne bi dogodilo da se u roku od par meseci neki deo grada asfaltira dva puta, nije poznato.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sreski spijun

    19:59 // 19. 5. 2020.

    Po vazecim Zakonima vezanih za izgradnju, strogo je zabranjeno prekopavanje i uklanjanje objekata koji su garanciji izvodjaca. Elektricnu enegiju su mogli obezbediti i iz pravca Bulevara 12.Februar a iskop bi prosao pored kasarne i Spomen-logora. Obzirom da su u Direkciji i EPS-u zaposleni kadrovi G17+ i SNS-a koji nemaju ni diplome niti imaju neko znanje ovakve stvari se mogu ocekivati i u buduce

  • vlada

    17:53 // 19. 5. 2020.

    Bože mili nepismenih ljudi ... c,c,c....kakve diplome takvi i putevi

  • Ljakse

    17:45 // 19. 5. 2020.

    Debilizam na svako cose!Takoj radele i zutajke!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: