Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 18. 4. 2011.

Telo Draže Mihailovića spaljeno u beogradskoj toplani

Nikola Ilić, istoričar i publicista iz Leskovca

Dragoljub Draža Mihailović nije ubijen, niti sahranjen na Adi Ciganliji, rekao je Južnim vestima Nikola P. Ilić, bivši šef Odseka UDB-e u leskovačkom kraju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Дефактолог

    15:35 // 18. 4. 2011.

    muka mi je više od svih znalaca i ilegalaca. Na kraju će ispasti da Draža nije ubijen već je deportovan u Južnu Ameriku ili Australiju. Svi znaju, svi ćutali 65 godina i sad našli da okajavaju grehe.

  • Ivan Spirić

    20:03 // 18. 4. 2011.

    Mogao bi drug Nikola P. Ilić da se seti i obnarodi šta je sve bilo i gde su završili pohapšeni i pobijeni posle dolaska komunista u grad Leskovac, 11.10.1944. Mnogo bi više pomogao, nego što prenosi rekla-kazala.

  • SNAGA SVETOG DUHA

    23:36 // 21. 9. 2011.

    Istina uz pomoć Svetog duha:
    1).Osmanlije su pre VIŠE VEKOVA spalile mošti Svetog Save na Vračaru, nadajući se da će Srbi zaboraviti svog sveca, ali je snaga njegovog duha neuništiva, pa se sada na Vračaru nalazi NAJVEĆI pravoslavni hram..
    2).Kao i Osmanlije i komunisti su se nadali da će Srbi zaboraviti Đenerala Dražu ako ga osude, streljaju i bace u krečanu, ali su se prevarili, jer je snaga duha Đenerala Draže toliko velika, da je na mestu streljanja i bacanja u krečanu na Velikoj Adi, napravljen NAJVEĆI spomenik ikada podignut nekom đeneralu..

  • Marko Milutinovic

    18:54 // 11. 6. 2012.

    ALOOOO Ilicu kako vas nije SRAMOTA??? Pa vi ste napisali knjigu sa slikom na koricama koja je cista fotomontaza.Grupa Cetnika i dodat Nemacki oficir sa druge slike, a knjiga se zove Kolaboracija Cetnika sa okupatorima...I VI CETE DA NAM KAZETE STA JE BILO SA DRAZOM SRAM DA VAS BUDE !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: