Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:12, 15. 5. 2013.

| Društvo

Telom privlači predmete

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
zorica-magnet.jpg
Zorica Jocić sa escajgom na telu

Zorica Jocić iz niškog sela Donje Međurovo svojim telom privlači metal, plastiku, keramiku i staklo. Stručnjacima ova pojava neobjašnjiva.

Do pre dve godine Zorica nije znala da poseduje moći koje je izdvajaju iz mase običnih ljudi. Kaže da je osećala samo toplinu u dlanovima i neopisivu želju za kretanjem koja joj je pomagala da se napuni energijom.

zorica Ponekad od Zoričine energije zasvetli i ekran telefona- Godine 1984. za vreme porođaja pala sam u komu. Bila sam u komi 48 sati, ali srećom sve se dobro završilo. Nakon toga osećam tu neverovatnu energiju i toplinu. Meni je i zimi izuzetno toplo - objašnjava Zorica dok prilepljen na grudima drži mobilni telefon.

Svoju neverovatnu moć da može da privuče predmete otkrila je, kako kaže, tek pre dve godine kada je gledala emisiju na TV-u u kojoj je jedan dečak demonstrirao svoje sposobnosti.

- Videla sam tog dečaka kako drži predmete na telu. Rešila sam i ja da probam i ispostavilo se da to isto mogu i ja - priča Zorica.

cekic Može da "zalepi" predmete teške i 2 kilogramaOna svojim telom privlači plastiku, staklo, metal, a može da “zalepi” za sebe i izuzetno teške predmete kao što su pegla, vatrostalna činija ili čekić. Pored toga ona je svojim fenomenom uspela i da pomogne svojim članovima familije.

- Rođaka je bolela glava, ja sam ga dodirnula i njemu je prošlo. Pomogla sam i mužu kada je imao zbobolju - rekla je Zorica.

Profesor Pavle Premović, geohemičar sa niškog PMF-a kaže da je Zoričin fenomen teško objašnjiv.

- Ovo nije jednistven slučaj u Srbiji, ali je vrlo impresivan, a Zorica ima mnogo “tajni”. Ona je interesantan slučaj za ispitivanje. Mislim da bi ovde trebalo da se uključe naučnici različitih profesija - kaže profesor Premović.

zorica I profesor Premović začuđenPremović je sa svojim kolegom izvršio određena merenja i ispitivanja, a za Zoričin fenomen su, kako je rekao profesor, zainteresovani i Englezi.

Inače, Zorica kaže da nema nikakvih zdravstvenih problema i da se ne umara. Uzgajanje cveća joj izuzetno ide od ruke, a kaže da je često prate mačke i psi, što takođe dovodi u vezu sa svojim fenomenom. Iste sposobnosti ima i njena ćerka Tanja.


Zorica Jocić telom privlači razne predmete

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bojan Žarković

    18:59 // 17. 5. 2013.

    Južne Vesti kako vas nije sramota da objavljujete ovakve reklame za nadrilekarstvo i krađu novca prevarom od ljudi koji su u nevoljama?! Ovo nije novinarstvo, ovo je najniže dno laganja i obmane!

  • Vladimir Lazarevic

    14:41 // 16. 5. 2013.

    Ma kako da me, i ja privlačim sve i svašta kad legnem na krevet. da vidiš samo kako se stvari lepe i pegla i tanjiri, i kašike, noževi, možeš da ređaš šta ti padne na pamet.. neka ispruži dlan ka zemlji pa neka onda privlači, ili neka se savije horizontalno pa neka privlači predmete na vrat ili grudi.. kao što neko reče koža je sama po sebi lepljiva pa ništa teško zalepiti glatku kašiku na dlan ili ruku.. probajte i videćete, oni koji su dlakavi, kod njih ide malo teže :)

  • Nebojsa Ozimic

    23:35 // 15. 5. 2013.

    Pa svi mi telom (ili bar nekim njegovim delovima) privlačimo predmete,zar ne? ;)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: