Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 25. 11. 2022.

| Društvo

Teretana za decu iz niškog Doma “Duško Radović”

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
teretana duško radović
Da se vežba; Foto: Nikola Đukić

Štićenicima Doma za decu i omladinu “Duško Radović” iz Niša dobili su novi trenažni centar sa spravama za vežbanje, sport i rekreaciju. Kako su predstavnici Kompanije Roma izjavili njihova donacija deci iz Doma je njihova potreba za unapređenje funkcionalnosti i sposobnosti kod dece i mladih.

Opremljen trenažni centar, prema rečima VD direktora Doma “Duško Radović” Luka Gaševića, služiće kao sredstvo za rehabilitaciju i funkcionalnu podršku, kao i da će doprineti kvalitetnijem boravku korisnika doma.

Predstavnici kompanije "Roma", došli su da se druže sa našom decom, donirali nam sprave za teretanu i time omogućili da imaju fizičku aktivnost unutar ustanove, što deci puno znači. Ovim gestom pokazali su da su društveno-odgovorna kompanija koja misli na decu i mlade bez roditeljskog staranja - kaže Luka Gašević.

Miljan Aleksić, rukovodilac distributivnog centra “Roma Company” najavio je da će, u godini kada slave 30 godina postojanja, ostvariti niz društveno-odgovornih aktivnosti koje će pomoći lokalnim zajednicama u kojima posluju.

U godini kada obeležavamo jubijel, nastavljamo dugogodišnju praksu poslovanja, kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu, pružajući pomož tamo gde je najpotrebnija. Verujemo da će naša donacija doprieti kvalitetnijem i funkcionalnijem boravku svih korisnika doma. - rekao je Miljan Aleksić iz Roma Company.

Dom za decu i omladinu “Duško Radović” iz Niša zbrinjava decu i mlade bez roditeljskog staranja, kao i decu težim ili teškim smetnjama u razvoju, ali i decu koja su iznenada ostala bez smeštaja ili drugih razloga zbog kojih moraju biti zbrinuta van svoje porodice. Trenutno se u Domu nalazi pre 40 štićenika.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nataša Perić

    15:26 // 26. 11. 2022.

    Mng lepo.Taman i mi zposljeni mozemo da se rekreirqmo sa decom Hvala

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: