Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:49, 25. 10. 2010.

| Društvo

Teško povređen dopisnik Blica iz Vranja

Autor:Jelena StojkovićIzvor:Južne vesti
Veselin Pešić

VRANJE - Veselin Pešić, dugogodišnji dopisnik Blica iz Vranja, teško je povređen u subotu veče oko 20h, kada je vraćajući se iz sela Zlatokop automobil udario njegov bicikl. Za vozačem automobila policija intezivno traga.

- Veselin je iz Vranja hitno prebačen na neurohirurgiju niškog Kliničkog centra. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi, ali njegovo stanje se stabilizuje i nadamo se najboljem. Rekli su mi da će biti prebačen na ortopediju zbog brojnih preloma koje ima po celom telu. On je na trenutke bio u svesnom, na trenutke u nesvesnom stanju. Trenutka nesreće se ne seća - rekla je za Press Olga, supruga Veselina Pešića.

Veselin je bio kod roditelja svoje supruge u selu Zlatokop i oko 20h je krenuo kući.

- Dva sata posle toga policija nas je obavestila da je Veselin pronađen u besvesnom stanju. Nesreća se desila kod samog nadvožnjaka na autoputu. Pretpostavlja se da je on u nesvesti ležao par sati, dok neko nije primetio bicikl i prijavio slučaj policiji. Mojoj porodici je bitno da se on oporavi, a policija i istražni organi neka rade svoj posao - dodala je Olga Pešić.

Major Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju potvrdio je da je novinara Pešića udario automobil za čijim vozačem policija intenzivno traga.

Pešić je u teškom stanju prebačen u vranjski Zdravstveni centar, gde mu je ukazana prva pomoć nakon čega je transportovan u Niški klinički centar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: