Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:58, 19. 10. 2012.

Teško stanje u javnim preduzećima u Prokuplju

dom-kulture-prokuplje.jpg Dom kulture u Prokuplju; foto: ujedinjeniregionisrbije.rs

Prema ocenama v.d. direktora, stanja u JKP "Gradska čistoća" i Domu kulture su katastrofalna jer su preduzeća u dubiozama, haosu sa radnicima, bez prostora i novca za funkcionisanje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • misa

    11:28 // 19. 10. 2012.

    Ajde bre URS ovci ne kritikujte nego radite.Djordjevicu postavljen si za direktora i radi svoj posao,nemoj odma da kukas ili je to ono primam platu direktora pa ako se nista ne uradi da se poboljsa stanje bice odgovor da si u domu kulture zatekao katarstrofalno stanje.Muka mi je od svih vas koji kao nesto znaju,a ustvari nista.Da napomenem da nisam ni u jednoj stranci.Pokusajte malo da radite svoj posao zasta ste placeni.

    • Mile LAjpur

      10:25 // 20. 10. 2012.

      A di je drugarica Bisa sposobna direktorka doma kulture ;-)

  • ilija

    12:00 // 19. 10. 2012.

    a VODOVOD istrazite nabavku vodovodnog materijala.

  • Pera Detlic

    16:59 // 21. 10. 2012.

    Ja se sekiram za druga bivšeg nam direktora Facira. Sad hoće da bude Upravnik pozorišta. Uslovi za konkurs 30godina radnog staza, srednja mu škola i pet predstava. Bojim sa da Biserka Milosavljević sa svojim fakultetom ne ispunjava ove uslove...

  • Pedja

    00:38 // 22. 10. 2012.

    E,moj detlicu,do juce ti se ni pertle nisu videle od uvlacenja tom FACIRU da bi dobio znas vec sta(nebih da te otkrivam,mada si se sam izlanuo,ne tako davno za nadimak),cujem da si vec i direktoricu obavestio kako si napisao komentar,badava ti,zna ona sta si i o njoj sve pricao.SRAM DA TE BUDE"PERO DETLICU"!!
    PS
    Izvinjavam se redakciji i citaocima sto sam mozda bio nepristojan,ali o jednom DOAJENU pisati na ovakav nacin je zaista sramota.

  • Saša Mečka

    07:57 // 22. 10. 2012.

    Mečići moji, bvaćo moja...
    Doćiće i naše vreme. Neki ćete da ostanete bez ičega a neki ćemo da ponovo da se vratimo. Sokolovi moji, Zlibane, Bane i Bato vas ću da usvojim i svijem pod svoje toplo krilo.
    A ovi što nas sad prevariše iz Sns da im damo mandate, će gi tužimo. Vaš Gk.

    • glasac

      18:18 // 22. 10. 2012.

      Dal si Jeca,dal si Peca,nije vazno,svi znamo ko vas...Najvise voli!

  • Igor Krpic

    13:49 // 22. 10. 2012.

    Lopovluk i pljackanje naroda. Samo za iznosenje smeca dvoclanoj porodici uzimaju 600 do 800 dinara. Sad ce jos da pricaju o nekom postenju

  • Mece

    14:09 // 23. 10. 2012.

    Nit sam Jeca nit sam Peca, ja sam samo mali Meca...

    • Glasac

      19:45 // 23. 10. 2012.

      Znamo ko te...Najvise voli,ostalo su sitnice!

  • pera detlic

    14:15 // 23. 10. 2012.

    Nisam ja nikakav uvlakac.
    Radim pošteno i kad je neko u pravu, to poštujem, bez obzira iz koje je stranke. A ti Pedja, naučen si se rodio pa sve znas. Ja se ne krijem ko sam a sada svi znaju koliko si ti dvolocna osoba. Kakav DOAJEN, pa do juče si ga i ti sam pljuvao...

  • Sofronije

    00:02 // 24. 10. 2012.

    Ehhh Prokuplje moje koliko si jadno, nazalost kad ce ovakvi detlici i dinjcici da ti kroje politiku.
    Nije uredu da pricate tako o ljudima koji su u u Domu kulture ceo svoj zivot, i o onima koji su se trudili da u Cistoci svi doju svoj hleb a niko da ne ostane na ulici!
    I svi vi to dobro znate!
    Nije uredu da prozivate ljude i stalno im ugrozavate privatnost navodeci im imena iako direktno nemaju veze sa nijednom od pomenutih firmi.
    Razlika izmedju Facira i Biserke OGROMNA! Razlika izmedju Mecke i Dinje ogromna!
    Razlika izmedju mecica i dinjcica jos veca...
    Zato Dinjice nase nastavite da rastete, imate priliku pokazite se. Izbori su svake 4-te godine. NASTAVI DA TRENIRAS...

    • Slobodan

      07:57 // 24. 10. 2012.

      Sležem se da je razlika ogromna. Može Facir u Domu Kulture da bude i 100 godina i bude najbolji glumac na svetu i dobije oskara... al to mu ne daje za pravo da sebi da direktorsku platu sa koeficijentom za fakultet a ima samo srednju školu. Biserka je za vašu informacija dipl. politikolog.
      Isto važi i za Sašu Mečku. Čovek je samo obični kafedžija, trgovac. Može on da se bavi politikom ali samo na ovaj način kao i do sada. Da bude opzicija i čačka malo vlast, onako. Mečići su njegov klon i ja to poštujem. Malo kafići, malo trgovina. Oni hoće da i dalje ne idu na posao i primaju platu. E to ne može više. Ni sada ni za četiri godine.

    • Glasac

      00:54 // 27. 10. 2012.

      Slobodane srpski sine,nije vazna skola,nego ko sta zna da radi.Taj tvoj dipl politikolog,em nista nije radila kao direktor,em ona i pola radnika nije dolazilo na posao.Kao ni cuveni S.Lepojevic,putnik od hissar-a,dok je bio obican radnik,da ne kazem maticar.Tako da,nije Meca izmislio to neodlazenje na posao.A da je razlika ogromna,jeste,kad vidim njih akademske gradjane,dodje mi da bezim iz zemlje.

  • ginis

    12:51 // 27. 10. 2012.

    Kako mozete da se dopisujete sa ovim imbecilima . Pa Slobodane, ili ko si vec, svako dete zna da v.d. Ima potpuno ista prava i privilegije kao i onaj koga menja. Moze da ima i cetri razreda skole,ako ga je neko postavio za v.d. direktora on radi njegov posao i prima sve prinadleznosti kai i direktor. Ali ko to vama da objasni, mozda je to vas vrli strucnjak Lepojevic naucio onog "pravnika" koga ste postavili za direktora, a koji nije prosao osnovni psiho-test u MUP-u,sto je sad ovom izjavom i potvrdio da su bili u pravu.

  • dragan djordjevic

    10:49 // 8. 11. 2012.

    da pa sad su doveli penzionera da popravi stanje i da primi jos jednu platu posto mu je penzija samo 60 000 ili priblizno toliko.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: