Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:08, 26. 9. 2010.

"Tesla" roadster u Nišu (video)

Na svom putu od Esena u Nemačkoj ka Istambulu u Turskoj, električni "Tesla roadster" zastao u Nišu da napuni baterije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vladimir

    15:56 // 26. 9. 2010.

    Zaista ne shvatam kakva je uloga vas kao novinara ukoliko ovakvu vest ne ispratite od pocetka do kraja. Ni jednom niste najavili da li ce, kada, gde i koliko dugo da ovaj automobil boravi u Nisu, vec nas samo izvestavate o tome da je prosao i napunio baterije. To, verujte mi kao citaocu, nije nikakva vest, to je obicna informacija.

  • Redakcija

    16:20 // 26. 9. 2010.

    @Vladimir
    Informaciju o dolasku ovog automobila u Nis i tacnom vremenu uspeli smo da dobijemo tek sinoc (u subotu) i to nezvanicno, a zvanicno obavestenje u redakciju stiglo je faksom sinoc u 22 sata.
    Informaciju o dolasku Tesla roadstera trazili smo i od kompanije RWE, kojoj smo dopis uputili jos prekjuce, ali odgovor jos nismo dobili.

  • Vladimir

    18:23 // 26. 9. 2010.

    @Redakcija
    Hvala na odgovoru.

  • Milos Djordjevic

    20:56 // 27. 9. 2010.

    Bas je bezveze sto su ga videli uglavnom slucajni prolaznici koji su se zatekli tu, a ne entuzijasti.
    Pa dobro, mozda prodje elektricni Yugo kroz grad! :P

  • HaH

    07:17 // 29. 9. 2010.

    Evo svi smo pohrlili da ga kupimo kako bi smanjili emisiju shtetnih CO2 gasova...pa i nama Srbima (pogotovu Juzhnjacima) je stalo do toga da se shto manje zagadjuje planeta...prvo nas maltretirate i izolujete na jedno 20 godina...otrujete nas bombama sa osiromashenim uranijumom...stabilizujete nam najslabiju ekonomiju u regionu...napadnete irak zbog nafte...i kao shlag na tortu - uzmete ime nasheg najveceg genija...zalepite ga na automobilchic na struju i prodajete ga za 160.000 evra...tobi nashi stari rekli - muda za bubrege...i sad mi da kupimo taj vash izum kako bi smanjili negativan uticaj na planetu i zemljin omotach...imam ja predlog...zaebite malo da ispaljujete rakete na one talibane...i nemojte toliko da letite avionima i da bombardujete...a Teslu nam ostavite u muzej...sprdam vam se na ushtedu ako to koshta 160.000 evra...ja za 160.000 evra mogu mogu 160 porodica da spasim - da prezhive ovu zimu kao ljudi...
    ccc...dokle smo doshli...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: