Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 23. 8. 2012.

“Toplana” i “Medijana” se ponovo zadužuju

490x370-toplana.jpg Arhivska fotografija, foto: Dušan Filipović

Gradsko veće Niša dalo je saglasnost na podizanje kredita dva javna preduzeća kako bi se ispunile obaveze prema dobavljačima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar

    15:57 // 23. 8. 2012.

    Nemojte vec da kukate i da se zalite. Neka i ovaj Bandjur drzi bure sa vodom to je od njega dovoljno. Nego sta bi sa zaposljavanjem. Zasto ne objavite da je od 6. maja Gorica zaposlila 52, Medijana 30, Aerodrom 17 itd. Sve SPS i URS posto samo napadate zute! Nije valjda da se plasite.

  • miki

    16:24 // 23. 8. 2012.

    Ako vam je prethodna vlast bila toliko losa gospodine Bandjur, zasto udjoste u koaliciju sa Bananom i Miletom? Toliko o Vasem obrazu i postenju.

  • Drago

    17:51 // 23. 8. 2012.

    I ovo je kao vest?

  • Milan

    18:16 // 23. 8. 2012.

    Da li se zna sta je to opstina Crveni krst trazila a gradsko vece odbilo taj zahtev,da li je to bio zahtev Darka Bulatovica za 5 pomocnika predsednika opstine tj. za 5 izmisljenih radnih mesta za svoje aktiviste.

  • dr dra

    22:55 // 23. 8. 2012.

    Cuj ga, "prethodna vlast"! A oni (SNS) samo zamenili "zute", a svi ostali isti. Ajd da vidimo kako ce oni da posluju i kako ce vecnici kosovari,leskovcani i ostali da vode grad.

  • Sir Castic

    12:23 // 24. 8. 2012.

    @REDAKCIJA
    Da pitam oko tog javnog duga, da li je moguce da se grad zaduzi kod nas, tipa da svako od nas kupi po 10/50 tih jedinica obveznica za zaduzivanje. Vise se isplati da stedim tako imacu vecu kamatu.

    Grad bi placao nizu kamatu na dug, jer nisam banka da ga derem, a opet taj razmak izmedju nize kamate na stednju i vise kamate na dug bi obezbedio finansije gradu.

    Naravno interesuje me i rocnost. Da li je iko o tome pricao u Nisu?

  • Daca Daki

    12:40 // 24. 8. 2012.

    Vec u nalsovu nista nije tacno.Pise se Mediana...nema na cemu za informaciju :-)))

  • rade

    14:05 // 24. 8. 2012.

    Gradonačelnik OKRIVIO rukovodstva ovih javnih preduzeća zbog slabe naplate svojih usluga i ODOBRIO da podignu kratkoročne kredite kako bi mogli da servisiraju dugove prema svojim dobavljačima??? (verovatno je tu negde i logika), a Toplana (inače moje omiljeno JKP), je napravila Plan otplate duga, u kojem svi nešto treba da rade, osim njih samih!!! (veovatno se i ovde negde krija logika).

  • Savic Milica

    22:13 // 25. 8. 2012.

    Gospodo navlasti, nemojte se toliko pozurivati... Brzo je ama bas uvek i kuso. Kuse izjave, netacni podaci... kisa optuzbi i pretpostavki a od rada... ne videsmo ama bas nista... Ah, da... znamo i to... optuzujete i galamite da dobijete na vremenu da se ,,opravite,, kako i sta da cinite.No, nisu bas svi ispranog mozga , mnogi vide sta se kuva ... Ili pravdajte poverenje naroda ili priznajte da ne umete i necete... da nameru niste niti imali. Po obicaju u ovoj nasoj Srbiji, posle bitke svi su generali. Postujem ja, izgalasali su vas ... no na vasem mestu time se salila ne bih. Ponajmanje to treba samom gradskom vrhu.

  • Predrag Nikolić

    14:11 // 28. 8. 2012.

    Po mom skromnom mišljenju, Gradska toplana kao javno preduzeće je relikt komunizma a Tito je umro pre ohoho godina. Zašto bi sirotinja iz okruženja grada plaćala grejanje eliti u centru. Pita li neko seljake u okruženju ili delovima grada koji nemaju centralno grejanje imaju li novac za ogrev za sledeću zimu ?! Pod hitno treba izvršiti procenu JP-a i napraviti akcionarsko društvo pa neka oni koje greje Toplana sami odlučuju o sudbini tog društva tako što će uredno plaćati svoje obaveze a ne da ih greje ionako istanjeni budžet.

  • ja

    00:47 // 30. 9. 2012.

    Posto Toplana i Medijana su non stop u gubicima pretpostavljam da radnici i rukovodioci imaju minimalne plate ili ih ne primaju nikako.
    Sigurno da radnici ovih propalih preduzeca razmisljaju da predju u nova preduzeca koji nisu gubitasi.
    pozz.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: