Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:39, 26. 5. 2017.

Trava do kolena na Paliluli "čeka" svoj red

Trava na Paliluli Građani će još morati da čekaju da se pokosi; foto: JV/J. Adamović

Građani koji žive na Paliluli, u blizini zgrade Opštine, Gimnazije “Svetozar Marković” i fakulteta Zaštite na radu, kažu da je trava narasla “do kolena” pa i više, ali da niko danima ne dolazi da je pokosi. Direktor “Zelenila” Slobodan Đorđević pojašnjava da je razlog što taj deo Niša “još nije došao na red”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Aperkat

    21:54 // 26. 5. 2017.

    Ako ne stignu do decembra,mraz ce zavrsi posao!
    Direktore,jako intelektualna izjava,vazno da imas partijsku knjizicu,koj ti sta moze!

  • ogorcen

    08:26 // 27. 5. 2017.

    Kod Vozdove skole u D.Trajkovic,pored same ograde su dva kontejnera na trotoaru.To su kontejneri od zgrade preko puta.Ko i s kojim pravom ih je postavio tu uz skolsko dvoriste,na raskrsnicu?Deca silaze s trotoara da bi prosla.Da li se ceka tragedija? Nije im mesto tu,svi cute,direktorka ne pise dopis,stanari se prave ludi,nece ih pred zgradu,a deca?SRAMOTA! Idite,slikajte,pomomognite!

    • istina

      11:45 // 27. 5. 2017.

      Pa kad tako lepo krase skolsku ogradu,neka ih prenesu pred svoju zgradu ili u svoje dvoriste.Sebicnjaci bahati i primitivni.Gospodja direktorka bi trebala da se pozabavi zasto se djubre odlaze uz dvoriste,a njoj je najvaznije da ima parking u istom.Na toj raskrsnice svako jutro je neko parkirao auto.Toliko se svi brinemo za decu i njihovu bezbednost,a roditelji ni prstom da mrdnu da prijave.

  • sugradjanin

    16:12 // 27. 5. 2017.

    E,moji sugradjani,dokle smo dosli.Iza zgrade,a ispred moje kuce je povrsina zarasla u travu i korov.Pacovi se setaju kao po korzou.Stanari polazu pravo na neko svoje dvoriste,a ja kupujem sredstva kojima prskam,kupujem otrov za pacove.Svako je upucen na prostor gde stanuje,a kolektivna svest ne postoji.Pa,to je nase,ISKRIVLJENA SVESCU!

  • Mile V

    17:32 // 26. 5. 2017.

    Ovo stanje u kom se nalazi grad je katastrofalno! To se Zelenilo zalilo kako ne primaju plate u Gorici! Sta je sada problem??? Zasto neko ne preuzme odgovornost za ovaj zmijarnik koji ce nam pojesti decu! Bitno je da su drugi delovi grada pokoseni i sredjeni, a Palilula i Pantelej su slepa creva... Gradski glavesine treba da se zapitaju ko im vodi taj deo oko uredjenja Grada. Nisam tendeciozan, ve

  • P. V.

    19:05 // 26. 5. 2017.

    U naselju ,,C. zvezda'' čekamo da ovaj deo opštine Palilula dođe na red za košenje trave oko stambenih zgrada nenaseljenog dela Triglavske ulice, kao i prostor između pruge i trotoara ulice Jovana Popovića - od nadvožnjaka / podvožnjaka kod pivare, pa do okretnice nedaleko od pijace na Trošarini.
    Domaćinstva 2. zgrade i 3 kuće su 2016. komšiji košenje plaćali po 100 d. a sad čekamo ,,Zelenilo''.

    • Nishlija

      21:17 // 26. 5. 2017.

      Strpite se jos nekoliko dana dok dodje zega i osusi korov!! Posle nema zelenila za uredjivanjem

  • miki

    20:13 // 26. 5. 2017.

    Kod zgrade opštine Palilula unaokolo 2 km,nigde nemate bar jedan normalan trotoar niti ulicu koja nije ruinirana...krpljene su po hiljadu pita,trotoari užasni,nisu popravljani 40 godina,nema uređenih parkinga kod solitera pored starog groblja,NAJRUZNIJI DEO GRADA,NAJNEUREĐENIJI,...sramota za sve prethodne vlasti i SPS ,SPO(Miroslav Đorđević),a posebno sada SNS....već 5 godina užas..

  • miki

    20:19 // 26. 5. 2017.

    a NADGRADNJE na svim jadnim zgradama na Paliluli kod St.Groblja vazno da su svuda urađene proteklih godina...a gde su onda pare od INVESTITORA SILNIH za obnovu infrastrukture(ulica i trotoara)..SVE SU ULICE PREKOPALI I ZAMAZALI posle tih nadgradnji ..godinama lomimo kola zbog njih....nigde NOVI PARKING NISU NAPRAVILI i sve to uz dozvole gradskih službi ...kako je to moguće ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: