Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 24. 5. 2023.

| Društvo

Trava oko dečijeg igrališta i polomljeni letnjikovci problemi stanara u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Komunalni problemi čitalac (2)
Igralište za decu u urasloj travi; foto: Tatjana Radivojević

Delimično pokošena trava, klimavi letnjikovci i klupice, kao i smeće na igralištu, predstavljaju problem stanarima zgrada u Branka Krsmanovića i na Bulevaru Nemanjića u Nišu koji slobodno vreme provode tu sa decom. Kako su rekli, pokušali su da se požale nadležnima iz Opštine Medijana, ali oni ne odgovaraju na pozive, dok iz Zelenila tvrde da nisu nadležni za nepokošenu travu.

Problem visoke trave, prema rečima Tatjane Radivojević koja živi u tom kraju, trebalo je da bude rešen pre nedelju dana kada je ekipa “Zelenila” počela sa košenjem.

Trava nikada nije bila veća, a sada nije lepo ni pokošena. Deca svakoga dana borave ove, kao i kućni ljubimci, a sezona prskanja protiv krpelja nije ni počela - započinje Tatjana Radivojević.

Komunalni problemi čitalac (4) Trava delimično pokošena, iz "Zelenila" kažu da se to tako radi; foto: Tatjana Radivojević Kako je Radivojević rekla, niškom “Zelenilu” obratili su se odmah nakon što su videli da je trava samo delimično pokošena, međutim, dobili su odgovor da nisu nadležni, iako su, kako je Tatjana rekla, započeli košenje.

Novinarima Južnih vesti iz "Zelenila" su rekli da je praksa da njihove ekipe prvo kose velikim kosilicama, pa nakon nekoliko dana manjim.

Komunalni problemi čitalac Stanari se žale i na rasklimane klupe i letnjikovce; foto: Tatjana Radivojević Problemi ovih stanara su i letnjikovci i klupice, dodaje Tatjana Radivojević i dodaje da na njima njihova deca svakodnevno sede, te postavlja pitanje, da li je potrebno da dođe do neke nezgode da bi se problem rešio.

“Pečurkica” koja je namenjena deci i nama, roditeljima je u raspadu i totalno je nefunkcionalna, samo što se ne raspadne. Klate se klupe, a glavni stub samo što nije pao - kaže ova Nišlijka.

Broj koji se nalazi na sajtu Opštine Medijana, a na koji građani mogu da saopšte svoje probleme, prema rečima Tatjane Radivojević, niko od nadležnih ne odgovara danima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vladan mitrovic

    06:15 // 25. 5. 2023.

    A ko je polomio tak mobiliář???!!
    Pa ti istí stánari Koji ne vodě računa o svojim ulazima a kamoli o nečem drugom!!

  • Milan

    20:42 // 24. 5. 2023.

    Vlajko mozda moze ekipu da organizuje. Dajte mu podršku. Djoka ima dobru kosačicu.

  • Objektivnop

    17:27 // 24. 5. 2023.

    Ljudi, organizujte se, pokosite, ocistite, koji vam je djavo, nece vam kruna pasti s dlave. Sve cekate da vam neko drugi uradi.Zar ne vidite da je grad u raspadu.

    • IdemoNis

      19:38 // 24. 5. 2023.

      Dodji ti, ako zelis. Platicemo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: