Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:59, 16. 4. 2020.

| Društvo

Tri nova slučaja obolelih od korone u Vlasotincu, među njima i trudnica

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
vlasotince
U Vlasotincu potvrđena još tri slučaja obolelih od korone; Foto: Agencija "Publika"

Rezultati za dva pacijenta iz Vlasotinca i trudnice sa teritorije ove opštine koja je testirana u Nišu 13.aprila, pozitivni su na virus korona, pa je od početka epidemije u ovoj opštini registrovano ukupno 27 zaraženih.

U Kriznom štabu ističu da su od Ministarstva državne uprave dobili 1.400 maski i 1.400 pari rukavica, koje će biti podeljene Domu zdravlja, policijskoj stanici, javnim preduzećima i volonterima koji pomažu najstarijim sugrađanima ove opštine.

U Štabu apeluju na građane da nose zaštitne maske i rukavice, drže preporučeno odstojanje i napominju da dezinfekciono sredstvo, natrijumhipohlorid građani mogu natočiti u centru grada na platou ispred Opštine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • borka petkovic

    12:31 // 16. 4. 2020.

    i Vlasotince je srbija zamolila bih vase novinare da neko iz naseg grada pokusa da nabavi ambilife za medicinske ustanove jer su to ruski najbolji uredjaji za bolnice za preciscavanje a cula sam da se moze koristiti u bilo kojim zatvorenim prostorima pa onda prvo bolnice, javne ustanove i nase kuce

    • Ivana

      16:08 // 18. 4. 2020.

      Borka, ja imam fotokatalitički prečišćivač vazduha kući, uzela sam ga kada je bilo ono ekstremno zagađenje vazduha zbog oca koji ima 81 godinu i osetljiva pluća i organe za disanje. Ne znam da li je to isto kao i taj ambilife ali ja sam prezadovoljna. Skuplja i alergene i prašinu, a koliko sma se informisala ubija i neke viruse i bakterije. Nisam se pokajala.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: