Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 5. 1. 2024.

| Društvo

Tri ulice polovično asfaltirane, mašine povučene, a žitelji Delijskog Visa ponovo najavljuju blokadu

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
asfalt
Ulice polovično asvaltirane, a mašine povučene sa gradilišta; Foto: Meštani Delijskog Visa

Nakon što je kako tvrde stanovnici Delijskog Visa gradska vlast u Nišu povukla sve mašine i prekinula radove na asfaltiranju njihovih ulica, najavljena je nova blokada saobraćaja za subotu 6. januara u vremenu od 16 do 17 sati.

Blokada će biti na raskrsnici između ulice Marina Držića i ulice Svrljiški partizanski odred, kod drakstora "Kum". parola Meštani ponovo najavljuju blokadu saobraćaja; Foto: Meštani

Nakon više organizovanih protesta i sastanaka sa rukovodstvom Grada Niša, sredinom oktobra dobili smo obećanje da će sve ulice biti asfaltirane do Nove godine. Od tada su tri ulice u naselju Delijski Vis polovično asfaltirane i to samo prvim slojem asfalta. Pozivamo čelnike Grada Niša da ispune dato obećanje građanima i da asfaltiraju svih 8 kritičnih ulica u naselju, mi od toga nećemo odustati sve dok se ne ispune naši zahtevi i ne reše svi komunalni problemi koji nam ugrožavaju živote - kažu meštani tog naselja.

Žiteljima naselja Delijski Vis u Nišu je ugrožena bezbednost zbog čestih poplava kuća, podruma i garaža, koje nastaju posle jačih kiša a sve zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije. meštani delijskog visa Meštani Delijskog Visa ugostili gradonačelnicu i njene saradnike; Foto: S. V.

Meštani tog naselja su septembra i oktobra blokirali saobraćajnice u prugu na Trošarini, nakon čega ih je obišla gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa delegacijom funkcionera i obećala mašine i asfaltiranje ulica za dve nedelje.

Ulica koja prva prikupi saglasnost svih stanara, prva će i dobiti asfalt, a što više saglasnosti, to više asfalta, obećanja su koje je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski tada dala meštanima Delijskog visa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    07:35 // 8. 1. 2024.

    Da li oni znaju drugi način komunikacije osim dlojade ??.

  • trosarina

    20:40 // 5. 1. 2024.

    U pravu su ljudi sto traze asfalt, sramota je da u 21. veku gaze blato, treba protestovati protiv ove lopovske i kriminalne oligarhije, minus im je jedino sto ih predvodi ovaj borac

  • Var tehnolog

    20:17 // 5. 1. 2024.

    Vi njima,glasove i podrzavanje pljuvanja po opoziciji, oni vama- sipak ! Pa,zar ste se nadali da ce odrzati rec ! Kad budu lokalni izbori, potepajte se ,ko ce prvi da dodje na glasacko mesto, da opet lazove i lihvare izglasa ! Bee,be- beeee.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: