Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:51, 24. 8. 2017.

Tribina o obnovi zadruga i jačanju srpskih sela

poljoprivreda Svi zainteresovani mogu o zadrugama da čuju više na tribini u Skupštini Grada; foto: A.K.

“Obnova i oživljavanje srpskog sela” je naslov tribine koja će se održati u petak, 25. avgusta u sali Skupštine grada Niša sa početkom u 11:55. Tribina se održava povodom otvaranja konkursa za dodelu novca za osnivanje novih i podršku postojećih zadruga kako bi se oživelo srpsko selo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Penzioner

    14:15 // 24. 8. 2017.

    Gdin Krkobabić pošto je ispalio penzionere (a udomio familiju) sad sprema šarenu lažu za poljoprivrednike... da očuva 2% glasačkog tela...

    • Misko Grbin

      16:09 // 24. 8. 2017.

      Gospodo ovo ste trebali uraditi pre 30.godina sada je apsolutno kasno, podelite novac izmedju sebe i dajte nesto sendvicarima a nemojte zaboraviti i vase glasace cekaju vas u jednom kombiju, sram vas bilo.

  • Cujte Srbi

    15:28 // 24. 8. 2017.

    Ova vlada,kao i vecina prethidnih kada je poljoprivreda u pitanju,ne resava sustinske probleme,vec je koristi u politicke svrhe.Pozdravljam formiranje i jacanje zadruga.Pre toga treba resiti vise pitanja.Poljop.nije samo Vojvodina.Svaka oblast Srbije ima svoje polj.karakteristike prema kojima se i resavaju problemi.Jug Srbije vocarstvo,povrtarstvo i stocarstvo i prerada.Garantovane cene otkupa za

  • Cujte Srbi

    15:34 // 24. 8. 2017.

    proiizvode koji se izvoze ili su strateski vazne za drzavu/pr.meso/Takozvana trzisna liberalna ekonomija je samo izgovor za vlade,jer u suprotnom zasto bi drzava intervenisala iz robnih rezervi kad pojedini proizvodi dostignu nerealnu visoku cenu.Zato uloga drzave mora biti veca.Da bi JUG SRBIJE dobio svoje mesto koje mu pripada,mora da to ostrvari politickim putem.Formirati pokret za spas JUGA.

  • QGO

    15:03 // 25. 8. 2017.

    BIo sam na tribini nekih petnaestak minuta i kako nista pametno nisam cuo, otisao uz negodovanje zbog uzalud izgubljenog vremena. Inace, moj maloletni sin je vlasnik deset hektara zemlje, doveo sam i njega na tribinu i njegov zakljucak je takodje bio da nista pametno nije cuo na tribini. Dalje nema potrebe da se bilo sta kaze.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: