Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:57, 11. 6. 2021.

| Društvo

Triglavska ulica godinama raskopana, u Trsteničkoj rupa posuta šljunkom

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
ulica
Izgled Triglavske ulice; foto: čitalac

Već nekoliko godina stanovnike Triglavske ulice u Nišu brinu rupe na putu, te navode da je asfalt toliko loš da ne bi ni krpljenje rupa pomoglo, već sanacija cele ulice. Problem postoji i u još jednoj ulici na području Opštine Palilula, pa se građani u Trsteničkoj žale da je nakon intervencije na vodovodnoj mreži pre osam meseci rupa popunjena samo šljunkom. Da li će te ulice biti sanirane, Iz Direkcije za izgradnju grada Niša na pitanja novinara nisu odgovorili.

Građani su preko aplikacije "Prijavi problem" ukazali na raskopanu Triglavsku ulicu, za koju kažu da je u takvom stanju već duži period. ulica Krater u Triglavskoj; foto: čitalac

Rupe u Ulici Triglavskoj nisu krpljene prethodne 2-3 godine. Svakim danom prečnik rupa je sve veći i veći, a pojavljuju se i nova oštećenja. Stanje asfalta je toliko loše da bi krpljenje predstavljalo samo kratkoročno rešenje. Potrebno je renoviranje cele ulice ili makar dela ulice sa nagibom - pišu građani.

Raskopane ulice nisu redak slučaj u Opštini Palilula, pre nekoliko nedelja su građani prijavili i rupe u Igmanskoj ulici, za koje su naveli da su ih napravile ekipe Vodovoda, a isti slučaj je sada i sa Trsteničkom ulicom.

22. oktobra 2020. ulica je raskopana zbog kvara na vodovodnoj mreži. Rupa je samo zatrpana šljunkom nakon završetka radova i do danas nije sanirana - navode građani preko aplikacije.

ulica Trstenička ulica, rupa popunjena šljunkom; foto: čitalac Dodaju da su komšije kontaktirale nadležne zbog tog problema, ali da je akcija izostala.

Nadležnima su se obratili i novinari Južnih vesti, pre deset dana su poslali pitanja Direkciji za izgradnju o problemima sa kojima se suočavaju stanovnici Triglavske i Trsteničke ulice, ali odgovora i dalje nema.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlasta

    10:18 // 12. 6. 2021.

    I Nemanjinu sve isprekopali "investitori", ozidana velika zgrada sto lici na kokosarnik, sada se zida još jedna,,, sve unisteno, raspad sistema, krpljena je skoro Trace firma, smejurija kako se peru pare,,, kao i iznad pivare,,, unistili RETKO dobru ulicu zbog vagres siti,,, sve korumpirano I povezano da vršljaju kako hoće,, zakon nula,,,

  • Zoran

    07:42 // 12. 6. 2021.

    A, ima još gorih ulica u opštini Pantelej. Radanska neasvaltirana u poslednjih 50 godina (pored bivše robne kuće Sindjelić, iza Tri solitera) i Zaječarska neasvalturana u poslednjih 35 godina, Donja Vrešina, iza kafane Extra Lion MD! Bruka i sramota, XXI vek!

  • Naissus

    18:50 // 11. 6. 2021.

    Vala Igmanska i Triglavska izgledaju ko Beograd posle drugog svetskog rata. I sazidase zgradu u Igmanskoj a kocka si ostade. Makar da je cela ...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: