Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 25. 6. 2023.

| Društvo

Troje lekara specijalista potrebno "za stalno" niškom Kliničkom centru

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
novi klinicki centar
Potrebno troje specijalista za tri klinike; foto: JV

Univerzitetski klinički centar u Nišu raspisao je oglas za posao u kome traži jednog specijalistu anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije za Kliniku za kardiohirurgiju, potom specijalistu abdominalne hirurgije koji će raditi na Klinici za digestivnu hirurgiju, kao i specijalistu interne medicine za Kliniku za gastroenterohepatologiju, a navode da će oni dobiti posao "za stalno" u ovoj ustanovi.

Troje lekara specijalista niškom Kliničkom centru potrebno je za rad na pomenute tri klinike, na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom.

Uslovi su, kako piše u oglasu, završen medicinski fakultet, položen stručni ispit, završena specijalizacija iz odgovarajuće grane medicine za koju se kandidat prijavljuje, kao i najmanje 3 i po godine radnog iskustva u zvanju doktora medicine.

Rešenjem v.d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, formiraće se Komisija koja će na osnovu uvida u prispelu dokumetaciju prijavljenih kandidata odabrati kandidate koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor kandidata za prijem u radni odnos. Odabrani kandidati mogu biti pozvani na razgovor sa Komisijom a u cilju davanja predloga o izboru kandidata - takođe piše u oglasu.

Na osnovu izveštaja Komisije, konačnu odluku o prijemu ovih specijalista doneće v. d. direktora UKC Niš Zoran Perišić.

Rezultati će biti objavljeni na sajtu UKC Niš, gde kandidati mogu videti i sve detalje o ovom oglasu za posao.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    08:16 // 28. 6. 2023.

    Kakvo je zdravstvo lecicemo se kod vidovnjaka i astrologa,tamo mozemo ostati bez para,ali sa glavom na ramenu,a u naprdnom zdravstvu i bez para i glave.Ipak kad malo promislim fali najvise neuropsihijatara,jer je strasno kakvi likovi neuki vode ovu zemlju u propast...za stalno,a izgleda i na neodredjeno...

  • Nikola

    15:30 // 26. 6. 2023.

    Veoma duhovit naslov…. Konkurs a zna se ko su ta tri doktora… Ruku na srce apsolutno zasluzeno dobijaju posao na neodredjeno jer su godinama na odredjeno, ali ovo je smesno jer je svakako namesteno… nema potrebe za time

  • Miksa

    13:15 // 26. 6. 2023.

    Ovo su konkursi verovatno za one koji već rade na određeno. Dr Milić se žalio da mu je anesteziolog već par godina na određeno. To je to

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: