Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:03, 13. 10. 2022.

| Društvo

Trula i napukla grana u Nišu preti da ugrozi prolaznike i decu

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
drvo pariske komune
Trule grane prete da padnu; foto: JV/čitalac

Nakon što je juče povređen dečak na koga je u Nišu palo drvo, stanari Ulice Pariske komune žale se da takva opasnost postoji i u njihovoj ulici gde trula i napukla grana visi već neko vreme sa drveta. Kažu da su se nekoliko puta žalili, ali nisu došli na red, a iz niškog "Zelenila" saopštavaju da će odmah poslati ekipu da utvrdi stanje na terenu.

drvo pariske komune.3 Napukle grane; foto: JV/čitalacOd sredine avgusta polomljene grane vise iznad prolaza u ulici Pariske Komune broj 25, a tome, kako kaže jedna stanrka, obaveštena je i nadležna služba, koja je tada slučaj ocenila kao prioritetan.

Međutim, grana koja visi još nije uklonjena, a stanari su se posebno uznemirili od kako je sinoć drvo palo na dečaka u Knjaževačkoj ulici.

Obećali su da će ga rešiti za par dana. Do dana današnjeg problem nije rešen, a svakodnevno se tu deca igraju i ljudi prolaze i parkiraju vozila. Posle 7 dana sam opet zvala i rečeno mi je da imaju puno posla i da ne znaju kada ce moći da dođu - kaže stanarka.

drvo pariske komune.2 Iz "Zelenila" najavili rešenje što pre; foto: JV/T. T.Iz "Zelenila" su po pozivu redakcije Južnih vesti poslali ekipu na teren gde su utvrdili da trule grane postoje.

Najavljuju da će problem rešiti u najkraćem mogućem periodu, već koliko sutra, o čemu su obavešteni i stanari.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana

    12:16 // 14. 10. 2022.

    Već 6 meseci pričaju da im je dizalica na servisu. Dokle to tako, nije mi jasno. Zar ne može da se pozajmi od drugog preduzeća, drugog grada, ili jednostavno od privatne firme, jer se gradonačelnica hvali da grad ima pare, pa deli pare funkcinerima...

  • Madrigal

    23:09 // 13. 10. 2022.

    Valjda je vidljivo gde god se okrenete da je 10 godina vladavine ničega rezultiralo pogoršanjem svačega. Opšti nered, uzurpacije, društveno raslojavanje najgore vrste, vlast grabi za sebe sta stigne, sirotinji otima poslednji zalogaj iz usta, raspadaju se ulice i zgrade, vozovi gaze ljude po centru, stabla povredjuju decu u parkovima, harač na svakom koraku... ludnica je raj za ovo sto su stvorili

  • biba

    21:48 // 13. 10. 2022.

    Od proleca stanai zgrada Bulevar Nemanjica 101 i 99 mole ZELENILO da potkrese lipu koja je prevazisla visinom obe petospratnice.Tada nije radila kopa ,sada opet ne radi korpa tako da ne mogu da se penju i pridju tako visokom drvetu.Jedino sto znamo je da smo prioritet.Ide zima i lose vreme sta ce oni uraditi ,mi stanari jos uvek ne znamo i ako je podnet zvanicni zahtev Zelenilu.

    • Pera kojot

      22:35 // 13. 10. 2022.

      korpa i dalje ne radi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: