Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:03, 13. 10. 2022.

Trula i napukla grana u Nišu preti da ugrozi prolaznike i decu

drvo pariske komune Trule grane prete da padnu; foto: JV/čitalac

Nakon što je juče povređen dečak na koga je u Nišu palo drvo, stanari Ulice Pariske komune žale se da takva opasnost postoji i u njihovoj ulici gde trula i napukla grana visi već neko vreme sa drveta. Kažu da su se nekoliko puta žalili, ali nisu došli na red, a iz niškog "Zelenila" saopštavaju da će odmah poslati ekipu da utvrdi stanje na terenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Alo

    16:33 // 13. 10. 2022.

    Pun je grad takvih grana dok neko ne pogine neće izaći da poseku trulež!

    • Ded

      17:27 // 13. 10. 2022.

      Bilo je poginulih, setimo se: baba i unuka u dvorištu pantelejske crkve, kao i mlekadžija u parku prekoputa Suda. Dovoljno za opomenu, seći trulegrane

  • Nazadna parazitska firma sa 1000+radnika

    16:58 // 13. 10. 2022.

    Oni znaju samo da seku drveće i to zdravo pod izgovorom da je počelo truljenje.Treba to preispitati,vidim po gradu na trotoarima na puno mesta gde su posekli stabla,nova nisu posadili drveće proizvodi kiseonik i dobro utiče na klimu takodje i šume.Lako je poseći,teško će mlado drvo nadoknaditi proizvodnju kiseonika kao starije a zdravo drvo.Toliko o biodiverzitetu diktatorske vlasti u našem gradu.

  • Sloba

    17:10 // 13. 10. 2022.

    Trebalo bi da se građani malo više zanimaju za svoju okolinu. Neće niko umesto njih, od glasanja do prijavljivanja problema. Naročito jer živimo u državi u kojoj nikoga nizašta nije briga

    • Torpedo

      19:28 // 13. 10. 2022.

      Alo, demagoze, treba li da kupim motornu testeru i sam secem grane, koje ugrozavaju moju decu ! Kad gradjani prijave, odgovorni treba da izadju na teren i daju nalog da se problem resi ! Poreski obveznici ,pune budzet da bi ove sluzbe radile svoj posao ! To sto su tamo, zaposleni selci i kazu:" kuj vi ..be gradjani", druga je prica ! Definitivno, u gradskim preduzecima, gro je selaca !

    • Dack

      20:09 // 13. 10. 2022.

      Lupaš
      molimo,tražimo ,zahtevamo orezivanje ,a odgovor je drveće je ok i glavno NEMAMO KORPU.Nema veze što je preraslo zgradu .

  • Zika

    20:55 // 13. 10. 2022.

    Ljudi vreme je za dnevnik, serpe i pistaljke.

  • biba

    21:48 // 13. 10. 2022.

    Od proleca stanai zgrada Bulevar Nemanjica 101 i 99 mole ZELENILO da potkrese lipu koja je prevazisla visinom obe petospratnice.Tada nije radila kopa ,sada opet ne radi korpa tako da ne mogu da se penju i pridju tako visokom drvetu.Jedino sto znamo je da smo prioritet.Ide zima i lose vreme sta ce oni uraditi ,mi stanari jos uvek ne znamo i ako je podnet zvanicni zahtev Zelenilu.

    • Pera kojot

      22:35 // 13. 10. 2022.

      korpa i dalje ne radi

  • Madrigal

    23:09 // 13. 10. 2022.

    Valjda je vidljivo gde god se okrenete da je 10 godina vladavine ničega rezultiralo pogoršanjem svačega. Opšti nered, uzurpacije, društveno raslojavanje najgore vrste, vlast grabi za sebe sta stigne, sirotinji otima poslednji zalogaj iz usta, raspadaju se ulice i zgrade, vozovi gaze ljude po centru, stabla povredjuju decu u parkovima, harač na svakom koraku... ludnica je raj za ovo sto su stvorili

  • Ivana

    12:16 // 14. 10. 2022.

    Već 6 meseci pričaju da im je dizalica na servisu. Dokle to tako, nije mi jasno. Zar ne može da se pozajmi od drugog preduzeća, drugog grada, ili jednostavno od privatne firme, jer se gradonačelnica hvali da grad ima pare, pa deli pare funkcinerima...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: