Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:08, 14. 2. 2013.

| Društvo

Tržnica i zvanično dobila novog direktora

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
trznica.jpg
Zgrada niške Tržnice, arhivska fotografija

Odbornici niške Skupštine usvojili su predlog DSS-a za smenu dosadašnjeg v.d. direktora niške Tržnice Ljubomira Kostića. Njegovo mesto preuzeće Radovan Milojević.

Ljubomir Kostić, u medijima poznat kao čovek sa najviše funkcija više nije na čelu Javno komunalnog preduzeća “Tržnica”. Prema rečima prvog čoveka niškog DSS-a, Milana Lapčevića, veliki broj funkcija je i razlog za njegovu smenu.

I pored Lapčevićevog pojašnjenja, pojednim odbornicima opozicije na jučerašnjoj sednici Skupštine nije bilo jasno zbog čega se tek sada poteže pitanje funkcija iako je to javnosti bilo poznato pre više od 3 meseca, a pozitivni rezultati koje je Kostić postigao u Tržnici su evidentni.

Ipak, DSS, koji inače predlaže direktora ovog javnog preduzeća, ostao je pri svom stavu da je smena Kostića neophodna, jer veliki broj stečajnih postupaka koje Kostić vodi još uvek nije završen.

Ljubomir Kostić, koji je inače magistar ekonomije, kaže da mu imponuju komentari opozicije, ali kako kaže odbornici daju konačnu reč.

kostic Ljubomir Kostic, arhivska fotografija

- Meni vrlo imponuju takve diskusije, ali Skupština odlučuje kako smatra da treba. Tamo sede narodni predstavnici i ja poštujem njihovu volju - rekao je Kostić.

Kostićevo mesto preuzeće Radovan Milojević diplomirani inžinjer mašinstva, a bivši direktor novom rukovodstvu poželeo je puno uspeha u radu.

- Nadam se da ono što sam do sada radio, da im stvara osnovu za jedan uspešan nastavak. Mislim da će to u svakom slučaju krenuti na bolje nego što je bilo pre mog dolaska. Ukoliko im je potrebna moja saradnja ja sam uvek na raspolaganju - zaključio je Kostić.

Nova zapošljavanja u Tržnici?

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su došle Južne vesti u poslednjih nekoliko dana u Javno komunalnom preduzeću “Tržnica” posao su dobile dve žene. Jedna bi navodno trebalo da radi u administraciji, dok je druga primljena kao magacioner.

O novim zapošljavanjima u Tržnici su govorili i odbornici opozicije na sednici Skupštine Grada, ali od nadležnih nisu dobili nikakav odgovor.

Sada već bivši direktor Ljubomir Kostić nije želeo da komentariše ove navode.

- Ne bih više da komentarišem rad Tržnice. Mogu samo da kažem da nakon ovog svog kratkog mandata ostavljam manje radnika u Tržnici nego što je bilo kada sam došao - rekao je Kostić

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: