Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:48, 28. 12. 2020.

Turisti će ponovo šetati "Stazama zdravlja" u Kuršumlijskoj Banji

Kuršumlijska Banja U lečilištu u kuršumlijskom okrugu poznatom još iz doba Rimljana, sada nema gostiju; foto: M. M.

U lečilištu u kuršumlijskom okrugu poznatom još iz doba Rimljana koje je dekretom kralja Aleksandra iz 1929. godine postalo banja i bila jedna od najposećenijih u Srbiji zbog toplih, lekovitih voda i blata, sada nema gostiju. Vila Jugoslavija koja je u bombardovanju 1999. godine oštećena, srušena je, vila Milica i Kraljevo kupatilo čekaju kraj renoviranja, a na hotelu Žubor radovi su u toku. Tu su i najave da će posle renoviranja hotela sada pusta banja opet oživeti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dusan

    09:05 // 28. 12. 2020.

    obnoviti puteve do banja a ne da slupaš kola dok dođeš, a onda objekte,...a potom olaksati starim ljudima da mogu da se leče a ne da ih košta previše

  • Realno

    10:54 // 28. 12. 2020.

    Banjska lečilišta su zapuštena postoje samo nekoliko banja sa dobrim hotelima ostalo sve pusto malo gostiju, pa i kad hoćeš da odeš dvoumiš se cene velike a usluga ispod proseka, s druge strane luksuzni i moderni hoteli nedostupni za prosečnog stanovnika krajnje zbunjujuće .... zato svi godinama odlaze u Grčku plate i letuju kao gospoda a ne ovo hiljadu ponuda a samo tri normalne.

  • LudiMilojko

    12:19 // 28. 12. 2020.

    Samo vi fantazirajte da ce dolaze turisti nece doci.Zato sto druge drzave uredili sistem da zdrastveno osiguranje pokriva.Samo neko ko vrknuo mozgom da uzme da ide u drugu drzavu da placa.Taj Voz je odavno odputovao ali izgleda neki jos ovde fantazira zivi u proslost.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: