Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:29, 25. 2. 2021.

| Društvo

Tužilaštvo ispituje slučaj olabavljenih šrafova na autu kojim se vozio ministar

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
Ratko Dmitrović foto: Nikola Mitić
Tužilaštvo ispituje slučaj ministra Ratka Dmitrovića ; foto: N.M.

Iako su iz Ministarstva za brigu o porodici dva dana nakon posete ministra Ratka Dmitrovića Nišu saopštili da su po povratku za Beograd odvrnuti i olabavljeni šrafovi na službenom autu, iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva saopštavaju da je događaj prijavljen u ponedeljak, kada se ministar i zaputio u prestonicu. Naloženo je dodaju, da se obavi razgovor sa svim osobama iz vozila, te da im se dostavi izveštaj.

Za odvijene šrafove na službenim kolima "škoda superb", ministar Dmitrović kaže da se radi o pokušaju ubistva, a iz policije navode da preduzimaju sve mere i da intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti tog događaja.

Ministarstvu unutrašnjih poslova prijavljeno je da su na prednjim točkovima službenog vozila ministra za brigu o porodici i demografiji odvijeni šrafovi. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje se izjasnilo da im se dostavi izveštaj, što će biti i učinjeno – navode u policiji.

Iako iz policije novinarima Južnih vesti nisu dali odgovor kada je događaj prijavljen, iako je uobičajena praksa da navedu vreme prijave. Ipak, iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu preciziraju da je dežurni tužilac obavešten u ponedeljak, 22. februara u popodnevnim satima.

Naloženo da se obavi razgovor sa svim licima, pa da se dostavi izveštaj. Dostaviće nam izveštaj tek kad prikupe sve te informacije – kažu iz Tužilašva.

Podsetimo, dva dana nakon što je ministar Dmitrović posetio Niš, iz Ministarstva na čijem je čelu su saopštili da su u povratku za Beograd na službenom autu primetili odvrnute i olabavljene šrafove na točkovima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • topličanin

    16:39 // 26. 2. 2021.

    ti si pa mnogo bitan pa neko pokušao atentat na tebe.
    Vrati se odakle si došao tamo neće da ti odvijaju šrafofe tamo je zaprega i dalje prevozno sred

  • David Štrbac

    20:56 // 25. 2. 2021.

    Dmitroviću ima li vlasti kojoj tvoja gu...a ne paše. Dostojan čovek se ponekad zastidi a ti.

  • Драган

    20:41 // 25. 2. 2021.

    Дошао у нашу државу да нам држи придике, а за своју га нигде није било.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: