Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:30, 28. 7. 2022.

| Društvo

Tužilaštvo neće krivično goniti radnike “Vodovoda” koji su napali novinara N1 u Nišu

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
milan jkp naisus
Incident se dogodio u Njegoševoj ulici; foto: printscreen

Neće biti pokrenut krivični postupak protiv radnika JKP Naissus, koji su u februaru napali reportera N1 Milana Stojanovića u Nišu, kada je pokušao da snimi raskopavanje Njegoševe ulice, odlučilo je Osnovno javno tužilaštvo.

Iz Tužilaštva su obavestili Stojanovića da je nakon preduzimanja svih radnji i prikupljanja obaveštenja od učesnika u događaju ocenjeno da nema mesta pokretanju krivičnog postupka jer mu nisu upućene “reči pretnje napada na život ili telo”.

Podsetimo, incident se dogodio 21. februara oko 9 sati, kada je Stojanović došao da snimi Njegoševu ulicu, gde je tri dana izvirala voda.

Tada je došlo do verbalnog sukoba sa radnicima, a kako se videlo na snimku, oni su od Stojanovića tražili da ugasi kameru, da pokaže legitimaciju i da se skloni. Na poziv novinara, reagovala je i policija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Haha

    18:16 // 2. 8. 2022.

    Lukašenko je zakon

  • Dragan Petrovic

    06:13 // 29. 7. 2022.

    Ako ikad zazivi pravna drzava,sudije koje sude "kako im drugi kazu"ili se prave da ne vide neke otvorene pretnje ukloniti zauvek iz tuzilastva...zakon je odavno mrtvo slovo na papiru,prelazimo na zakon dzungle...

  • Posmatrač

    20:41 // 28. 7. 2022.

    Nemaju prava to da rade.Ljudi po selima nelegalno koriste pijaću vodu zašto se tako ne ponašaju prema njima strah ih je ne smeju.Jedan stariji čovek im tražio sudski nalog da ga kontrolišu onaj radnik zanemeo pa ode dalje da očitava potrošnju vode.Nije smeo da zucne a kamo li da ga prijavi šefu jer on će znati ko ga je druknuo pa može nešto da mu se desi.Toliko o njihovom junaštvu i poštenju,radu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: