Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 12. 1. 2021.

U više opština na jugu vanredna situacija zbog poplava, neki bez vode i struje

Vlasina poplave; foto: Agencija Publika Poplave se smirile, ali u nekim opštinama još nema vode; foto: Agencija Publika

Vanredna odbrana od poplava na snazi je u Vlasotincu, Leskovcu, Doljevcu, Bojniku, Vladičinom Hanu, Gadžinom Hanu, Nišu i Dimitrovgradu, a prema podacima nadležnih danas je situacija mirnija, jer nema kiše. Drugi dan su bez vode meštani Vlasotinca, ali ne samo zbog zamućene reke, već i oštećenja vodozahvata na reci Vlasini.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    11:48 // 12. 1. 2021.

    Protiv prirode se ne može

    • Realnost

      17:10 // 12. 1. 2021.

      Ma nemoj ti ćeš da nam kažeš, nije nego
      E SAD OPRAVDANJE PRIRODA JE TAKO HTELA PA VALJDA ZATO USAVRŠAVAMO TEHNOLOGIJE, INFORMATIKU, TEHNIKU DA BI BAR MALO KONTROLISALI NEPRAVEDNU PRIRODU, nije to nego pare odlazile ko zna gde na nečije provode dnevnice na svetiljke ukrase kafane provode slikanja za fejs po službenim putovanjima itd!!!

  • Jovanović srdjan

    19:52 // 12. 1. 2021.

    Poplave poplave i samo poplave i uvek tako pa se postavlja pitanje da li je bolje sprečiti ili lečiti .Ako lečiti uvek će se dešavati ovakva situacija .Ako sprečiti kako to da se uradi da li moze da se uradi ili da se ublaži mora da postoji neko rešenje.Resenja uvek ima ali u ovoj zemlji izgleda da ga nema šta je ovaj narod i ova zemlja toliko zgrešili da se uvek neka ... dešavaju vazda ratovi

  • Čudesni dribling

    10:40 // 12. 1. 2021.

    'Ajmo ovako, što objektivnije. Nije se decenijama ulagalo u zaštitu od poplava. Činjenica je da su one češće zadnjih decenija zbog globalnog otopljavanja i zagađivanja i remećenja prirode sredine. Ali, još pre nekoliko godina, ova vlast se zaklela da će stvari konačno dovesti u red. Očigledno je da ništa nisu uradili, jedino ono malo što im je u tom trenutku donelo popularnost. Tako je u svemu.

  • Nepravda

    12:39 // 12. 1. 2021.

    Novac koji daju u nepostojeće projekte kako bi opravdali pojedina radna mesta npr nepotrebi gradski Menadzeri i ostale zavrzlame, a da ne govorimo o luksuznom osvetljenju za male gradove u kojima je još kaldrma i blato na ulicama NEMA ASVALTA, NEMA KANALIZACIJE pa naravno da je došlo do poplava kada to uvek ostane po strani za to uvek ponestanu sredstva jer odu u pogrešne ruke i tako godinama!

  • Mara

    13:31 // 13. 1. 2021.

    @Realnost ♡

  • Arsa

    19:21 // 12. 1. 2021.

    Zasto ljudima nije javljeno na vreme da je vodostaj visok i da preti izlivanje? Krizni stab ovog puta opasno zakazao, sta i ocekivati kad ga vodi neko sa srednjim obrazovanjem za kompijutere i bez ikakvog iskustva u ovoj oblasti. Pusteni smo niz vodu mi sa juga kao i obicno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: