Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:56, 14. 5. 2021.

| Društvo

U Babušnici ukinuta vanredna situacija, Štab vakcinisanima poklanja mesečne karte za bazen

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
vakcinacija
Stimulacija vakcinacije; foto: A. Kostić

Odlukom lokalnog Štaba, u Babušnici je ukinuta vanredna situacija uvedena zbog korone 24. novembra prošle godine. Na sednici je odlučeno i da se od 24. maja otvori još jedan punkt za vakcinaciju Babušničana na Kupališnom kompleksu, a svi građani koji se vakcinišu protiv kovida na toj lokaciji dobiće besplatnu mesečnu kartu za bazen u toku kupališne sezone.

U Beogradu i Nišu vaučeri u tržnim centrima, u Babušnici - mesečna karta za kupanje na Kupališnom kompleksu. Tako lokalni Štab namerava da motiviše lokalno stanovništvo na vakcinaciju protiv kovida na punktu koji će formirati na Kupališnom kompleksu.

Stanovništvo koje se bude vakcinisalo na punktu na Kupališnom kompleksu i svi vakcinisani medicinski radnici koji su angažovani u kovid sistemu i vakcinaciji stanovništva, dobiće mesečnu kartu za bazen - saopštavaju iz Opštine.

Inače, u opštini Babušnica, prema poslednjim podacima, prvom dozom je vakcinisano 2.487 stanovnika protiv kovida, dok je sa obe doze vakcinisano 1.766 osoba. To predstavlja oko 28% ukupnog punoletnog stanovništva, čime je Babušnica na poslednjem mestu u Pirotskom okrugu po broju procentualno vakcinisanih, gde je prosek oko 36%.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • napreDNO

    20:47 // 15. 5. 2021.

    Vakcinacija u trznim centrima,bazenima...ovo nema ni u crtanim filmovima.

  • BATA

    23:23 // 14. 5. 2021.

    Sto se brukate.Kao ovi sto delili vaucere a za svaki se moralo doplatiti,roba za njih bila skuplja.Kada date kartu naplaticete 200 dinara vise,vaucer je 1000 a mesecna je 1200.Kada ce poceti vakcinacija po bibljiotekama,poslasticarama,bioskopima a mislim da bi najuspesnija bila po kafanama sa muzikom.Ko se u kafani vakcinise moze da glasno peva.

  • bugaraSS

    18:15 // 14. 5. 2021.

    Mogli su rotshchildi i kompanija malo vise da se isprse za zamorcice .

    • bugaraSS

      21:50 // 15. 5. 2021.

      Три главна су: неодржив и експлоататорски међународни развој, што води до глади и минимум 40 милиона мртвих годишње, затим распиривање ратова у којима ће страдати милиони људи и, на крају, стварање и ширење инфективних болести и изазивање пандемија невиђених размера.Осим тога, покушава се да се промени клима и изазову катастрофални земљотреси и ерупције, промоција хомосексуализма...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: