Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 26. 1. 2012.

| Društvo

U Crnoj Travi i dalje vanredna situacija

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
crna trava, sneg

U malenoj, pograničnoj opštini Crna Trava, koja je okovana debelim snežnim pokrivačem i smetovima koji na pojedinim mestima dostižu i dva metra, vanredne mere su i dalje na snazi.

Predsednik opštine Crna Trava Slavoljub Blagojević ističe da i dalje pada sneg, ali da su prohodni glavni putni pravci, dok su mnoge zavejane mahale u blokadi petnestak dana.

- Pedeset domaćinstava danima je bez struje, a pet mašina i dalje se nalazi na terenu gde raščišćavanju lokalne i nekatorisane puteve – kaže Blagojević.

Predsednik Blagojević posebno ističe da su ukupne prilike nešto bolje nego pre nekoliko dana, ali teško prohodni putni pravci čiste se i po nekoliko puta tokom dana.

- Ukratko, ništa novo iz Crne Trave gde poslednjih dana pristiže humanitarna pomoć koja je namenjena najsiromašnijim i najugroženijim stanovnicima ove planinske opštine -  zaključuje Blagojević

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stojan Veljkovic

    16:43 // 23. 2. 2012.

    da li je moguce da svako u okviru svojih nadleznosti cini samo za svoje...upamtite Crna Trava selo Brod mahala Deceve i preko leta je u nemilosti ovih mocnika iz Crne Trave a sada je zavejana napustena zaboravljena...starica u Mahali Deceve zeli samo malo svetlosti u sneznom nanosu...posajite tu masinu da bar jednom pridje njenom domu...za razliku od vasih gde je mehanizacija bila i po vise puta..ako ste ljudi a ako to ne ucinite znacu ko ste..

  • ivan

    01:21 // 27. 1. 2012.

    nažalost neka pomoć i ne stiže do siromašnih jer neki aktivsti ispred svojih partija dele samo svojim clanovima

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: