Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:52, 4. 2. 2021.

U Gornjem Međurovu posle kiše ne mogu na ulicu bez čizama, nadležni kažu sanacija kad se prolepša vreme

blato Gornje Međurovo Na ulicu izlaze pod punom "antiblatnom" opremom; foto: S.C.

Meštani Gornjeg Međurova ukazuju na dugogodišnji problem sa barama i blatom na ulicama koji se stvaraju posle kiše, zbog kojih svedoče da ne mogu iz dvorišta bez čizama. Zato planiraju da u blatnjavim čizmama izađu pred zgradu Opštine Palilula, parkiraju umazane automobile i od nadležnih zatraže pomoć. Predsednik Opštine najavljuje sanaciju atarskih puteva čim se, kaže, prolepša vreme.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Marko

    16:05 // 4. 2. 2021.

    Zivim u Mokranjcevoj ulici, tj. Ul. Vojnika Radosa Cerovića od pre par meseci. Ulica je na 1,5km od margera i nije asfaltirana, a deo nema kanalizaciju i vodu, iako smo svi platili za doradu mreže. Podneli smo zahtev za izgradnju ulice vise puto, ali od toga nema nista. Prinudjeni smo da sami nasipamo tucanikom svake godine, jer kisa sve odnese. Bilo bi lepo da JV i to objave

  • Važno je

    16:13 // 4. 2. 2021.

    A to što teški, gabaritni kamioni prolaze ovim putevima do eksploatacije peska(to je već druga i to velika tema) i iskopavaju trideset godina ove puteve, naravno dato im je zeleno svetlo od ranijih i sadašnjih vlasti (peremo, peremo dindzi) to nikom ništa, ne leči se ni uzrok ni posledica a ni koupcija.

  • Da li je moguće

    13:11 // 4. 2. 2021.

    Stanje na ovim putevima je aktuelno više od 10-ak godina. Obećanja, obećanja...i na tome i ostane...Sramota, Gornje Međurovo je u sastavu razvijene opštine. Na ovaj način ograničavaju slobodu kretanja građana G.Međurova. U selu ima dosta starih, nemoćnih ljudi koji ne mogu ni do ambulante, jer može doći i do povrđivanja po klizavom blatu i barama.

  • atarski put?

    15:43 // 4. 2. 2021.

    Kako oprati malo para , pa još malo, pa još malo....? Posipaš grebani asfalt, padne kiša pa to ispere, ti opet prospeš grebani asfalt, ono opet kiša majku mu.... i tako, dobro vama a njima još bolje, tačnije njima nikad bolje!

  • Deda iz GM

    18:25 // 4. 2. 2021.

    Sramota. Deca ne mogu normalno u skolu, prinudjeni smo da ih vozimo...a u selu ima ulica i u gorem stanju od ove u vestima. Bilo bi dobro da neko dodje i vidi ulicu Gojka Jankovica

  • Mara

    09:26 // 4. 2. 2021.

    Ma kakvi građana čelnici interesuje uređenje centra i svega oko njenog kabineta.Nije sredila javni WC (pa narod vrši nuždu gde stigne)će da uređuje ulice po okolini koje meštani unište za dva dana

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: