Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:58, 25. 6. 2020.

| Društvo

U Leskovcu se od korone leči 50 pacijenata, bez umrlih u poslednja 24 sata

Autor:B. StamenkovićIzvor:Južne vesti
bolnica leskovac
Isti broj na lečenju kao i juče, foto: B. S.

U kovid centru za Jablanički i Pčinjski okrug - Opštoj bolnici u Leskovcu, od virusa korona leči se 50 pacijenata i taj broj je nepromenjen u odnosu na jučerašnji dan.. Prema rečima direktora Bolnice Nebojše Dimitrijevića, u poslednja 24 sata nije bilo smrtnih slučajeva, ali je jedan pacijent, zbog teže kliničke slike, poslat na lečenje u Klinički centar Niš.

U Leskovcu je trenutno 94 ljudi pozitivno na kovid, a isti broj kao i juče je na bolničkom lečenju. Ukupno je na teritoroji Jablaničkog okruga 111 aktivnih slučajeva zaraze.

I danas na lečenju imamo 50 pacijenata. Za 24 sata imalo smo 8 prijema, 7 pacijenata otpušteno je sa bolničkog lečenja, a jedna osoba je u teškom stanju prebačena za Klinički centar Niš. U prethodna 24 sata nism imali smrtnih slučajeva zbog komplikacija izazvanih ovim virusom - kaže Dimitrijević.

Od posledica izazvanih ovim virusom od početka epidemije preminulo je 14 osoba - 9 iz Leskovca i 5 iz Vlasotinca, dok se za jednu osoba iz Bojnika i jednu iz Vlasotinca sumnja da su preminule od korone.

Od početka epidemije ukupno je obolelo 615 osoba iz Leskovca, odnosno 814 na teritoriji čitavog Jablaničkog okruga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Odgovornost

    15:03 // 25. 6. 2020.

    A sta je bilo sa pacijentom od 51g. Od cega je preminuo ? I da li je u toj noci lekar dezurao? Dosao u bolnici na nogama za nepunih 12 h. preminuo.Odg

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: