Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:43, 21. 7. 2015.

| Društvo

U Leskovcu skidaju tek postavljeni asfalt

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
skidaju-tek-postavljeni-asfalt.jpg
Ukoliko izvođači asfalt ne zamene novim, Grad će ih tužiti; foto: JV

Izvođačima radova na obilaznici oko Leskovca na Bulevaru Nikole Pašića i u Ulici Viljema Pušmana naloženo je da skoro postavljeni asfalt zamene novim.

Naime, nadzorni organ nije želeo da prizna izvedene radove firmama “Maki plast” i “MB baza plus”zbog lošeg kvaliteta asfalta i naložio je da se postavi novi.

Direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Milenko Milenković kaže da će Grad izvođače tužiti ukoliko se ogluše o naredbu.

Ukoliko oni to ne budu želeli da urade, sve će da završi Direkcija, a protiv njih ćemo morati da pokrenemo sudski spor - objašnjava Milenković.

Poslednja faza radova na obilaznici završena je krajem prošle godine. Reč je deonici dugoj 350 metara, sa kolovozom od 28 metara, trotoarima po 3,5 i biciklističkim stazama od 1,5 metra. Ukupna vrednost sa PDV-om je 28 miliona dinara.

Naručilac posla je bila Direkcija za urbanizam i izgradnju, a izvođač leskovačka firma "Maki plast“.

Za igradnju Ulice Viljema Pušmana, koja je takođe završena krajem prošle godine, iz gradskog budžeta je izdvojeno 23 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cvetko Cvetkovic

    08:31 // 22. 7. 2015.

    Tu sam u komšiluku... kad prošetam pomenutim bulevarom asfalt je toliko dobro odradjen da je čak i trava i busenje uspelo da ga probije.

  • gde je nadzor

    13:10 // 21. 7. 2015.

    dok se radovi izvode? Hvata debelu hladovinu?! Nije la na njemu da prati sve faze radova, brine o kvalitetu i rokovima? Kako da znamo da je u pitanju savestan rad, a ne demonstracija moći jer se nisu dogovorili...

  • bidza

    13:06 // 21. 7. 2015.

    To je u redu. Sta je sa asfaltom u Nisu na bulevaru Cara Konstantina od kvantaske pijace do Elektronske. Talasi kao na moru i nikom nista.

    • vmp

      14:27 // 21. 7. 2015.

      bane "paprika"?
      svaki grad treba da ima jednog baneta!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: