Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 22. 9. 2015.

U "Mediani" najavili štrajk zbog dolaska radnika "Gorice"

mediana-ulice-ciscenje.jpg Radnici u štrajku zbog dolaska "Gorice"; foto: JKP "Mediana"

Zbog toga što, kako kažu radnici, nije urađena stručna analiza i opravdanost prelaska radnika JKP “Gorica” u njihovo preduzeće, zaposleni u JKP “Mediana”, održaće štrajk upozorenja tokom skupštinskog zasedanja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kalča

    14:33 // 22. 9. 2015.

    Radnici Medijane, pridružite se obespravljenim građanima koji će vas dočekati ispred gradske skupštine. Zajedno smo jači u borbi za naša prava.

    • lepa

      17:24 // 22. 9. 2015.

      Iz koju si ti partiju?

  • Moca

    16:02 // 22. 9. 2015.

    Nije problem u radnicima vec u lezilebovicima koje je zaposlio SPS na izmisljenim radnim mestima.Neodgovorna vecina ce to izglasati, zarad kvoruma i za mesec dana cemo imati istu situaciju i u Mediani.

  • Mihajlo

    17:02 // 22. 9. 2015.

    Ovde nije rec samo o Mediani niti samo o Gorici rec je o stavu grada prema gradjanima grada Nisa svima onima koji imaju neki status .Grad i gradska uprava zadnjih 15 godina bez ikakve volje da cuje glas gradjana menja i utice na njihove zivote.Menjale su se politicke partije,struje,stavovi ali je odnos prema Nislijama ostao isti ,zapravo to je neodnos.Ne upravljate oborom nego gradom gospodo

  • Mocko

    17:11 // 22. 9. 2015.

    Moco jeste sps, ali ima tu dosta njih i iz sns , perisicevih nekoliko , ua koje navodno "po difoltu" urgiraju ministri pa mora da ih rese, a i Bulatovic dobio kvotu pa dao svom potrčku da zaposli kuma

    • Moca

      06:32 // 23. 9. 2015.

      Zato im ponuditi prekvalifikaciju za radno mesto cistaca a ko odbije neka ide kod onih koji su mu izmislili mesto.Kako su bili mastoviti pokazuje sektor za pravne poslove sa dve sluzbe, sektor za ekonomske poslove sa tri sluzbe i isto toliko sefova i sektor za informacione tehnologije.Uz to imaju dest pomocnika direktora i revizora.Ko bi to mogao da izdrzi?

  • shaft

    19:30 // 22. 9. 2015.

    Puna podrska sindikatima Mediane,oni koji dodju kod vas,moraju biti skroz isplaceni i da im status bude ragulisan!

  • Pera Peric

    21:46 // 22. 9. 2015.

    Објавите бре неки чланак о томе како вас у банци обавезно питају из које сте странке (наводно се плаше да не финансирамо неког). Одеш да узмеш паре и питате из које си странке! Шта кога брига за кога сам и да ли сам за кога! Посебно оне у банци!

  • Branislav Radoicic

    22:23 // 22. 9. 2015.

    Kolege drugari,prijatelji dali mora sve da se zavrsi krvavim obracunima,do juce smo isti hleb jeli,sad se gledamo preko nisana automatskih pusaka.Neka bace jednu nepalm bombu na grad NIs pa da jednostavno nestanemo,a daBeograd uziva kao kosmopolitski grad ,i sve njihove firme da rade u fulu ,istim komunalnim se delatnostima bave kao i mi,ali oni tih problema nemaju

    • Dzoni

      07:32 // 23. 9. 2015.

      Baki nije u tome problem ,ne gledamo se preko nišana i svi su dobrodošli,istu delatnost vršimo.Problem je u tome da dođu sa nulom a ne sa dugovima i da potope i nas .Nije bilo potrebe ni da nas razdvajaju ali kumovi su morali da budu negde dir.Zbog par političara nesavesnih ,stradalo je jedno preduzeće,pa ne mora i drugo.Pozdrav

    • anja

      08:19 // 23. 9. 2015.

      Dragi moj kolega,prijatelju,drugaru, kad ste toliko širokogrudi i nije Vam bitno što bi tim potezom bila ugrožena Vaša porodica jer bi neizbežno i Mediana dobila istu sudbinu i Vaša porodica ostala bez Vašeg primanja pa izvolite i primite ih Vi jer Vas ima manje pa ća imati i za Vas i za njih.Pozdrav!!!

  • Peđa

    00:24 // 23. 9. 2015.

    Ljudi, nisu krivi ovi jadnici iz Gorice. Građani su glasali za ovu bandu i oni rade onako kako znaju -nikako. Da li neko spominje odgovornost? Gde su pare, ko je namerno uništavao Goricu? Ko je postavljao oba direktora? Šta bi sa onim raskopavanjem u tvrđavi?

  • Ricardo

    09:23 // 23. 9. 2015.

    Ne vidim problem jer je zelenilo bilo ranije u medijani. Gorica je napravljena zbog partijskog zapošljavanja administracije.

    • Boki Maradona

      10:15 // 23. 9. 2015.

      Jeste bilo Zelenilo u sastavu Mediane, ali nije bilo još sto lezilebovića koje je ovaj stručnjak Jovanić proizveo. I sad, skinućemu dugove, ostaviti likvidnu firmu da je nanovo uništi. A videli smo da ima talenat za to...

    • Dzoni

      16:24 // 23. 9. 2015.

      Ne vidiš problem?? Pa što komentarišeš kad ti je široko oko šiju ,što bi rekli Nišlije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: