Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:43, 16. 8. 2021.

U Nišu 40 novozaraženih koronom, u Pčinjskom okrugu 33, u Jablaničkom 11

dom zdravlja niš U Nišu još 40 pacijenata pozitivno; foto: T. R.

Od 286 osoba koje su testirane juče u Nišu 40 njih je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu juče su 33 testa bila pozitivna, dok je u Jablaničkom 11 novozaraženih.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bulevarka

    10:10 // 16. 8. 2021.

    Meni ova zavrzlama pocinje da bude nejasna totalno.Skoro sam procitala negde da je u Nisu vakcinisano oko 60% punoletnih gradjana sa ljudima koji su prelezali koronu ide sigurno na preko 70%.Kako je onda moguce da imamo ovolike brojeve, rast i skokove? Jel moze neprikosnoveni penzioner to da objasni kad vec nece da kaze kako je jos direktor a zivi 67. godinu. Jedinstven u Srbiji i sto sta jos!

    • MK Ultra

      15:24 // 16. 8. 2021.

      Vakcinisani koji nisu preležali koronku su isto rizični isto koliko i nevakcinisani. Vakcine ne rade svoj zvanični posao, rade nešto drugo.

  • Filozof

    10:33 // 16. 8. 2021.

    To je zato sto nisu primili trecu dozu a prosao je i promo period zastite svih primljenih vakcina bez kojih ko i da nisu vakcinisani. Zato vakseri nemojte biti antivakseri nego brzo zavrcite rukave i juris do Svetskog stola sa vakcinama!

    • Bulevarka

      13:13 // 16. 8. 2021.

      A kolika je direktorska dnevnica u penziji za slikanje vikendom? Pitam za drugara. Kaze hoce da juri vezu kod ministra da ostane jedini direktor u Srbiji koji nije hteo da ide u penziju kad mu je vreme.

    • Filozof

      14:03 // 16. 8. 2021.

      @Bulevarka, ako jedna obicna medicinska sesta sa vakcinacije protiv Covida, koja napreze mozdane vijuge isto koliko veterinar dok vakcinise zivinu, ima platu nesto vise od 80.000 din, sasvim je lako izracunati visinu licnog dohotka pomenutog penzionera koji je prosle godine direktorsku funkciju obavljao od kuce. Ako je za utehu sledeci direkor DZ bice jos veci biser...
      #RAZMISLIzaKOGAcesGLASATI

    • Bulevarka

      16:33 // 16. 8. 2021.

      E moj filozofe, daleko od toga da imaju 80.000, srecni su ako dobace do 70.000 isto kao i oni radnici u skafanderu samo 22.5h prekovremeno za sta,eto koliko DZ ceni svoje radnike.Ja vec dugo pisem da za ove glasati necu dokle god je Jerkan prvi covek DZ. A licni dogodak sa subotama i nedeljama i ostalim funkcijama prelazi dve tri stotine hiljada garant plus kuci. E moje nislije

  • MK Ultra

    15:25 // 16. 8. 2021.

    Lepo rekao Nestorović u proleće 2020. da svi na leto preležimo koronku i da nestane do jeseni.

  • Zlobnik

    16:27 // 16. 8. 2021.

    Sve sami smisleni komentari !!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: