Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:52, 18. 5. 2020.

U Nišu aktivna samo privremena bolnica "Radon"

institut niska banja Na lečenju prema poslednjim informacijama 86 pacijenata; foto: JV

Od četiri privremene bolnice u Nišu, u kojima su se tokom epidemije lečili zaraženi koronom sa blagim simptomima, trenutno pacijenata ima samo u "Radonu" u Niškoj Banji, a koordinator Saša Živić kaže da je hospitalizovano 86 ljudi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    10:27 // 18. 5. 2020.

    Pozdrav za koordinata Radona Nebojšu Marjanovića izuzetan lekar

  • Sramota

    11:20 // 18. 5. 2020.

    Ovaj Zivic je unistio Institut,odlukom da bude Covid bolnica a dokrajcio odlukom da ostane jedina do kraja epidemije.Zasto ti pacijenti nisu prebaceni u KC,gde im je inace i mesto a Institut da se vrati svojoj pravoj nameni i da radi maksimalnim kapacitetima a ne ovako da polovina radnika bude na prinudnim odmorima a vise stotina i hiljade pacijanata bez lecenja i rehabilitacije.

  • Miroslav

    12:39 // 18. 5. 2020.

    Mi iz komšiluka nemamo ništa protiv što je Radon covid bolnica ali uopšte nije blizu kliničkog centra gde bi trebalo odvesti ljude u koliko dođe do pogoršanja stanja. Nema ni isplativosti čair je bio idealan. Niška Banja je od uvek bila i ostala osuđena na turističku propast od bombardovanja čak i pre toga kad su u svim hotelima bile izbeglice i nisu bili za turiste.

  • Banjac

    13:54 // 18. 5. 2020.

    Institut je zadnja svetla tacka u Banji, za neke je onakav, za neke ovakav ali smo bez njega smo samo zadnja stanica na Liniji 1.
    Sada, kada je je pola parka obelezeno crvenom trakom, da li ces citaoce iz Nisa (za okolinu i Srbiju i nesmem da pitam) smeti da dodjes u Banju i prosetas svoje dete? Merkur ( V. Banja) se otvara, a pacijente salju kod nas, tamo je turizam a kod nas izgleda nije.

  • Dejan Dejanović

    14:40 // 18. 5. 2020.

    Ovo je odgovor svima koji lupetaju gluposti u vezi Institita tačnije Radona u N.banji. Prvo Radon ne može da se vrati svojoj osnovnoj nameni dok su na snazi mere u vezi sa pandemijom, iz toga proizilazi da skoro niko od radnika ne bi ni radio, i daleko je on od bilo kakvog turizma. Drugo, ako vam je malo pola parka a vi gospodine Banjac svoje dete možete i na drugo mesto u N. banji da prošetate.

  • Dejan Dejanović

    14:51 // 18. 5. 2020.

    Nastavak: Treće kovid pacijentima sa lakšom kliničkom slikom NIJE mesto u K.C. i u slučaju pogoršanja stanja pacijenta nije predaleko od kliničkog. I pazi sad kao Živić uništio Radon, ortodoksna glupost. Radon se samouništava već 10 godina. I organizacija je bila korektna. To vam kažem iz ličnog iskustva kao jedan od obolelih.
    P.S.: sa trenutnom kamarilom na vlasti sam na TOTALNO suprotnim pozic

  • Miroslav

    17:40 // 18. 5. 2020.

    Gospodo. Ko sme da se kladi da će naš institut da ostane do kraja samo on kao Covid bolnica i da će na kraju Niška Banja da se proda uz doplatu onima koji su hteli da je kupe relativno skoro ako se neko seća. Možda tako bude i bolje jer ovako i nema perspektivu a kao privatno vlasništvo e onda neće moći gospodo predsednici opština da se tako rad aa

  • Bsta Petrović

    09:08 // 29. 5. 2020.

    Banja je posladnjih 3O GODINE OBIČAN KOKOŠINJAC.
    Velike Nišlije i predsednici i gradonacelnici od rotarijanca Dragoslava Pavlovića i prof.Dr. Zivote Zivkovića rodenog banjca pa do gradonačelnika Bulatovića rođemoj nišlije iz Danilovgrada, uhvatite se za ruke.
    Uhvatite se za ruke, PROŞETAJTE SOKO BANJOM I POGLEDAJTE SE!
    SRAM VAS BILO!!!!!

  • Doktor

    01:46 // 2. 4. 2021.

    U Radonu je haos direktorka ne dolazi na poso plasi se covida.Zamenik direktora sve nagurao u Radon osim svoje zene med.sestre koja radi u stacionaru Terme .Malo inspekcija treba da vidi sto arsini nisu isti za sve.U institutu je haos.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: