Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 26. 7. 2021.

| Društvo

U Nišu desetoro novozaraženih, u Leskovcu dvoje, u Vranju bez novih slučajeva

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
korona kovid
U Nišu testirano 130 osoba; foto: A. Kostić

Od 130 testiranih osoba u Nišu, deset je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Jablaničkom okrugu dva pacijenta su novozaražena, dok u Pčinjskom nema novih slučajeva.

U niške kovid ambulante juče se javilo 139 pacijenata - 58 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 81 osoba obavila kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 9 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 55 laboratorijskih analiza - saopštavaju iz Doma zdravlja u Nišu.

Juče je u kovid ambulanti u Vranju testirano 96 uzoraka i nije bilo pozitivnih na virus korona, podaci su Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju.

Kako je saopšteno iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 60 osoba i pozitivan nalaz dobila su dva pacijenta iz Leskovca.

Sve informacije o virusu korona pratite ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bulevarka

    14:16 // 26. 7. 2021.

    Ne ne @cudesni moj tacni cilj je covek koji bruka sebe, svoju porodicu, dom zdravlja, ministra, zdravstvo, sns, radnike i koji nema ni obraza niti savesti jer samo na sebe misli i da bude u fotelji i u medijima i da vice na ljude i sklanja ih ako mu nesto ili neko nije po volji. Ja jos nisam cula da ima neko ko radi a da nije na drzavnoj funkciji a da ima preko 65g.Jel treba u penziju ili ne?

  • Nislija

    11:01 // 26. 7. 2021.

    Dragano mori, ovo nema veze sas onuj zbirstinu u Cair? Idi si mori, ne se rezili vise, aman zeno mori

  • Bulevarka

    10:38 // 26. 7. 2021.

    Ispasce da je Loncar bio u pravu.Kako li je Jerkan preziveo ovo pitanje je, jer se isti kune u tog ministra a ovaj nista lepo o Jerkanu niti o nisu ne govori, a primetno je da neprikosnovenog penzionera u radnom odnosu jos nema na televiziji i u medijima a informacije od javnog znacaja mu izgleda na pamet ne pada da iznese, sto se valjda zove cenzura ili auto cenzura.Severna Koreja u DZ verujte mi

    • Čudesni dribling

      11:35 // 26. 7. 2021.

      Vidim ja, ti pucaš na više ciljeve, nećeš da se bakćeš lokalom. Zato opravdavaš ove na republičkom nivou, i Šizoja, i dr Smrta, i... A, u stvari, oni su glavni generatori krize, a ne ovi sitni lokalni nikogovići!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: