Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 9. 7. 2021.

| Društvo

U Nišu dve, u Vranju jedna osoba obolela od korone, Jablanički okrug bez novozaraženih

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Zavod Le
Jablanički okrug opet bez novoobolelih; Ilustracija; foto: M. M.

U poslednja 24 sata, prema podacima Doma zdravlja u Nišu, testirano je 127 osoba, a kovid je registrovan kod dva pacijenta, pokazuju podaci te ustanove. Baš kao i juče, Vranje ima jednu osobu zaraženu virusom korona, dok je u leskovački Zavod za javno zdravlje stiglo 130 rezultata i nijedan nije bio pozitivan.

U kovid ambulantama Doma zdravlja u Nišu se javilo 100 pacijenata, a od toga njih 52 prvi put sa simptomima koji ukazuju na kovid.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku uradili su 7 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 68 laboratorijskih analiza - navode iz Doma zdravlja.

Prema podacima sa sajta Grada Vranja, u Pčinjskom okrugu su stigla 203 uzorka testiranih na kovid, a pozitivna je samo jedna osoba iz Vranja. U kovid bolnici ZC u Vranju trenutno se nalaze tri pacijenta koji su zaraženi virusom korona.

Novoobolelih prethodnog dana nije bilo u Jablaničkom okrugu, gde je testirano 130 osoba. Trenutno se čekaju rezultati 7 testova koji su rađeni u zdravstvenim ustanovama širom okruga.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Acocoa

    15:05 // 9. 7. 2021.

    Isključite ili pravilno podesite klime pod hitno da vas koronka ne utepa u vrat i krsta!

  • Bulevarka

    12:47 // 9. 7. 2021.

    Znaci koronka se vratila jer nekoliko dana za redom imamo konstantno nekog obolelog.Steta sto ce verovatno da nam pokvari leto.Leto u kome ce penzioner u radnom odnosu da napuni 66g i dalje ce sedeti u fotelji i da aktivira svoje branitelje da vredjaju one koji iznose istinu i znaju i oni da je istina i nemaju demanti zato i vredjaju i pokazuju svoje pravo lice a slusaju podobne a ne kritike.Pozic

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: