Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 17. 3. 2021.

| Društvo

U Nišu od kovida preminule 3 osobe, u Srbiji 32

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
korona
Više od 5.000 pozitivnih; foto: Vanja Keser

Još 32 osobe preminule su od posledica virusa korona, podaci su sa specijalizovanog sajta Ministarstva zdravlja, a prema informacijama iz Univerzitetskog kliničkog centra Niš u ovoj ustanovi je umrlo još 3 pacijenta, kao i 5 pacijenata koji su se lečili u kruševačkoj kovid bolnici.

Korona virus je za poslednja 24 sata potvrđen kod 5.446 osoba u celoj zemlji, od testiranih 18.288 uzoraka. U bolnicama širom zemlje trenutno se nalazi 4.859 kovid pozitivnih pacijenata, od kojih je 209 na respiratorima.

Na lečenju u kovid objektima u Nišu su ukupno 324 pacijenta i kod 230 je potvrđeno prisustvo virusa. U Nišu je, kako saopštavaju iz UKC-a, 10 pacijenata priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 3 pacijenata, sa potvrđenim virusom je preminulo - saopštavaju iz UKC-a.

Preminulo je i petoro pacijenata koja su bila hospitalizovana u Kruševcu, gde se trenutno od kovida leči 252 pacijent, od kojih je kod 204 potvrđeno prisustvo virusa.

Nije za poslednja 24 sata bilo preminulih u kovid bolnicama u Leskovcu i Vranju, ali je primetan veći broj pacijenata na lečenju.

U Leskovcu je trenutno hospitalizovano 119 pacijenata (82 da potvrđenim prisustvom virusa), dok je u Vranju na lečenju 160 pacijenata i kod 148 je potvrđen kovid.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pep

    19:54 // 17. 3. 2021.

    Molim posetioce sajta da pogledaju sajt JKP Gorica. Surove brojke. Nemam komentar!

  • Otpor

    17:25 // 17. 3. 2021.

    Idemo kineske vacc. Samo rokajte ljudi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: