Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 11. 2. 2019.

| Društvo

U Nišu "osvanula" još jedna "SNS rupa"

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
SNS rupa
Još jedna rupa dobila stranačko obeležje; Foto: čitalac

Duboka rupa na Obilićevom vencu koja već mesecima stoji otvorena ispred Idee, dobila je stranačko obeležje, te je okarakterisana kao "SNS rupa". Ovo je drugi put da rupa u Nišu bude imenovana po vladajućoj partiji, a građanin koji je u decembru počeo sa ovakvom praksom, najavio je da će nastaviti da na ovaj načim proziva institucije i nadležne koji uporno nalaze izgovore za neobavljanje posla.

O rupi koja ozbiljno ugrožava bezbednost građana - i pešaka i vozača, Južne vesti su pisale sredinom januara, kada su se stanari zgrade ispred koje se nalazi požalili da mesecima niko ne reaguje. Međutim, tada je iz Direkcije za izgradnju rečeno da se kanalizacioni šaht otvorio, ali da upravo vlasnici stambene zgrade treba da reše ovaj problem. SNS rupa Obilićev venac Rupa ispred zgrade otvorena mesecima; Foto: čitalac

Reč je o kanalizacionoj šahti koja je vlasništvo stambene zgrade na pomenutoj lokaciji tako da su oni zaduženi za sanaciju šahte - napisali su iz Direkcije.

Stanaro ističu da su upozorili javna preduzeća, ali da reakcije nema, pa su još jednom ukazali na to da je opasna rupa ispred njihovog ulaza.

Ovog puta su redakciji stigle fotografije sa novinom - rupa je pored motke, kese i znaka koji je položen preko nje, dobila i natpis "SNS rupa".

Već nekoliko meseci u samom centru Niša na parkingu na početku Obilićevog venca, otvorila se rupa oko vodovodnog poklopca koju niko ne može da zakrpi. Zvali smo sve nadležne institucije, ali rupa nije ni u čijoj odgovornosti. Iz JKP Mediana rekli su nam da nisu oni zaduženi, Sektor za održavanje puteva, Vodovod, i na kraju čak ni Parking servis, svi kazu da nije u njihovoj nadležnosti pa ne mogu da izvrše sanaciju iste. Na kraju je rupu neko obelezio stranačkim obeležjima, da se vidi taj progres, napredak i "Budućnost Srbije" - naveli su stanari.

Podsetimo, krajem decembra je ekspresno zakrpljena rupa u Vojvode Tankosića nakon što su građani nezadovoljni što posledice radova na parkingu Doma zdravlja nisu sanirane duže vreme, oko udubljenja na asfaltu napisali "SNS rupa". Tada je revoltiran građanin kazao da će na ovaj način nastaviti da upozorava nadležne da ne zanemaruju svoj posao i komunalne probleme u Nišu.

Nastaviću da obeležavam "SNS rupe" dok se nadležne gradske institucije (koje su upravo pod kontrolom SNS-a) ne late svog posla - rekao je tada građanin.

Na otvoren šaht na Obilićevom vencu građani su prvobitno upozorili preko aplikacije "Prijavi problem".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • stojko

    11:14 // 13. 2. 2019.

    ajmo sendvicari

  • Duh

    14:13 // 12. 2. 2019.

    Nama treba crna rupa, da nas sve proguta, nismo za bolje kad ovo mozemo da trpimo...

  • Nislija86

    11:52 // 12. 2. 2019.

    SRAMOTA!!!Botovi dodjite u Nis ili se provozajte autom kroz Nis pa onda udarajte minus.Ne mogu da verujem da vi podrzavate ovakvo stanje u gradu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: