Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 25. 7. 2022.

U Nišu prošle nedelje svaki treći testirani pacijent pozitivan na koronu

Kovid ambulanta Duvaniste 1; foto: JV-J. Adamovic Produženo radno vreme kovid ambulante u Duvaništu; ilustracija; foto: JV/J. Adamović

Rast broja zaraženih kovidom, kao i u celoj zemlji, beleži se i u Nišu, gde je prošle nedelje 1.456 osoba dobilo pozitivan rezultat testa, a pregledana su 5.103 pacijenta. U Univerzitetskom kliničkom centru je, prema poslednjim podacima, hospitalizovano njih osmoro, a u kovid bolnici u Kruševcu 98.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Alex

    14:30 // 25. 7. 2022.

    Koga je više briga za sve to

  • Ivan

    14:36 // 25. 7. 2022.

    Ma koga briga?
    Kafići,kafane,svadbe,proslave,ljudi i kod lekara u bolnicama bez maske???
    Niko se ne zapita,možda je onaj tamo,peti ,šesti bolestan pa bi ja Mogo da stavim masku zbog svoje sigurnosti,da zaštitim sebe? Inače,maska štiti od većine kapljičnih infekcija,ne samo od korone!
    A dobra je i kad neko ili nešto smrdi,manje osećate smrad....?

    • Dragan

      22:53 // 6. 8. 2022.

      Maska je brnjica. Ne stiti te ni od cega ali zato pokazuje da si ponizni i poslusni rob spreman da izvrsis duznost prema globalistickim silama a to je da se vakcinises a da se ne zapitas sta je u vakcinama.

  • slavko

    14:58 // 25. 7. 2022.

    Bolje bi bilo uvesti testove inteligencije po institucijama nego li ove na kovid gde i zdravom coveku "nalaz" kaze da je pozitivan.

  • Jonca

    17:04 // 25. 7. 2022.

    @Ivan, e sad pazi ovako, imas osobu koja vecinom dana nosi masku, dise u nju na ovih 50 stepeni, kija, kaslje u nju i onda udje negde pa je skine, a negde mora da je skine, jos ako je bolestan, a mi to ne znamo, sta mislis sta ce da se desi??? Jedno je sigurno, ne bih voleo da sam u blizini te osobe

    • Smuk II

      20:14 // 25. 7. 2022.

      @Jonca : Moreeee , kakvi smo ne volim ni pored "zdravi" da sâm !

  • Dragan

    22:51 // 6. 8. 2022.

    Da rezimiramo. Ruska vojska je ovih dana potvrdila, da je virus korona nastao u laboratorijama u Ukrajini. Uzgred, mi u Srbiji imamo nekoliko tih laboratorija pa i u Nisu. Dakle korona je biohemijski otrov. E sad isti ti koji su to napravili sada vas vakcinisu. A onomad redovi za vakcinaciju? Gde se dede onaj pametni narod koji je na brankovom mostu vikao svi smo mi mete? Gde je pamet?

  • mark0

    13:16 // 7. 10. 2022.

    Pogledajte nebo kako nas prskaju kao bubasvabe, letos smanjili a juče nebo kao paukova mreza. U prevodu stize novi talas trovačina tzv korone...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: