Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:42, 15. 4. 2022.

| Društvo

U Nišu protest zbog koševa, najavili stanari i poručili da će "vratiti oteto"

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
koš bulevar tt
Stanari kažu da ne daju svoj teren; foto: T. T.

I dok su čitaoci Južnih vesti prepoznali gde se nalazi jedan od dva koša koje je “Parking servis” uklonio sa terena kod zgrada u Ulici pariske komune, još nije poznato gde je završio drugi, pa revoltirani stanari organizuju protest kako bi, kažu, vratili svoje koševe. Pozivaju gradonačelnicu i ostale sugrađane da im pomognu u borbi, a okupljanje na terenu najavljuju za sutra, 16. april od 12 sati.

Nakon što je jedan od dva koša završio u naselju Nikola Tesla i na korišćenje stanovnicima koji su ranije tražili uređenje sportskog terena, nezadovoljni stanari iz Pariske komune odlučili su, kažu, da se izbore za svoje koševe.

Na očigled svih stanara i bez bilo kakvih najava sklonjeni su koševi koji su bili na ovom mestu skoro 20 godina i gde su generacije odrastale uz samo jednu poruku ”Basket u 5”. Da sve još više bude čudnije to je urađeno uz pomoć “Parking servisa” i ti “naši koševi” su osvanuli u drugom kraju grada i postavljeni da se druga deca igraju - piše u obaveštenju.

Kako do danas nisu saznali šta je planirano na mestu terena, navode da postoji informacija da se tu priprema parking, pa uz poruku da ih “ne interesuje politika” traže svoj teren nazad.

Zbog svega ovoga molimo decu, drugare, roditelje, bake, deke, poznanike da se okupimo u 12 sati, da nas čuju i da znaju da ovde može biti samo dečije igralište i ništa više - poručuju stanari.

Iako još ne znaju šta je sa drugim košem i gde se on nalazi, pozivaju i gradonačelnicu Niša Draganu Sotirovski da pomogne svojim komšijama da se, kako navode, vrati oteto.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ŠONE

    19:53 // 16. 4. 2022.

    ULICA to će razumeti ali istim na vlasti treba vratiti motiku i onaj čobanski štap ali u medicinske svrhe jer ih bole leđa i guzica od fotelja pa nemojte da nam se vlasti u Nišu zlopate vratite im oruđe po turu to će ih oraspoložiti a i bolje razmišljaju.

  • Ivan

    17:02 // 16. 4. 2022.

    Najgore od svega je sto medju tim stanarima ima zadrtih penzosa koji bi uradili sve samo da ne slusaju lupanje lopte po terenu jer zaboga oni u zgradama zahtevaju mir i tisinu kao da su nesvesni da zive u kolektivu. A posle traze da ih neko razume kad ostare i onemocaju zasto ih niko ne gleda. Naravno da mora da postoji red kad se igra kosarka da ne bude u vreme odmora.

  • Solunac

    06:36 // 16. 4. 2022.

    Naš narod je pre velikog rata, vrlo dobro znao kako da se sa lakoćom obračuna sa bagrom.
    Šta se sve namnožilo to je strašno, da iseku ukradu koš i postave u drugo naselje!!! I to ko? Parking servis!!! ,,Legalizovana otimačina para za parkiranje na NAŠOJ ZEMLJI!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: