Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:15, 31. 5. 2020.

U Nišu prvi put obeležen Međunarodni dan obolelih od multipla skleroze

baloni Svetski dan obolelih obeležen i u Nišu; foto: MS platforma

Uličnom akcijom deljenja narandžastih balona prolaznicima i razgovora sa Nišlijama kako bi im ukazali da multipla skleroza nije neizlečiva bolest i da u svetu postoje lekove koji joj menjaju tok, niški ogranak MS platforme obeležio je Međunarodni dan obolelih od multipla skleroze.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • milorad

    17:11 // 31. 5. 2020.

    A, gde je u ovoj manifestaciji Udruženje MS obolelih u Nišu. Gde je Društvo obolelih MS na nivou Srbije. Gde je njihovih blizu pola veka, uspešnog postojanja i rada. Kakve su to podele, pitam ljude u niškom ogranku MS Platforme. Čemu to vodi. "Podizanje svesti ljudi"?! Otvoreno i bezočno nipodištavanje rada Udruženja MS u Nišu.

    • ja

      07:20 // 1. 6. 2020.

      A gde je taj uspešan rad Društva ? Šta su oni uradili za tih pola veka postojanja ? Ugrabili sebi "počasna mesta", od članarina vode samo svoje i bliske ljude po banjama, nedeljne terevenke po kafanama, a pri tom su na budžetu i dobijaju novac ni za šta ! Pritom za obolele uradili nisu NIŠTA ! Jedan od razloga formiranja MS Platforme ne samo u Nišu već i u celoj Srbiji je upravo to !
      #LekZaSve

  • Perica

    23:35 // 31. 5. 2020.

    Redno je da se formira novo Udruženje obolelih od MS-a, jer postojeće ne radi ništa za članove. Sekretarka Olgica upravlja tim Udruzenjem 100 godina kao privatnim preduzećem, naplaćuje članovima debelu članarinu, šuruje sa nadležnima, nosi cveće većnici, i gleda samo lični interes a sve uz podrsku Jordana .
    Napred ljudi, ima mnogo obolelih od multiple skleroze kojima pomoc treba i pridruzice s

  • Ivana

    16:54 // 2. 6. 2020.

    Novo MS Udruženje u Nišu je odavno potrebno. Sve vise bolesnih od ms-a, a Udruzenje postalo Olgicina privatna firma s cvećarske tezge za nju.
    Sramota sta ta zena radi i niko joj ne moze da stane na put.
    U to novo ms udruzenje bi mozda i uradili nesto za nas, ovamo nista.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: