Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 14. 12. 2015.

U Nišu se gradilo bez dozvole

somborski Somborski bulevar i dalje sporan; foto: JV arhiva

Oko 95 % ulica i objekata u Nišu nema upotrebnu dozvolu, tvrdi gradonačelnik Zoran Perišić i smatra da je to dokaz da se u "ranijem periodu" radilo bez dozvole. Direktor Direkcije za izgradnju Branislav Jocić kaže “da se od te prakse odustalo”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Baš tako!

    12:30 // 14. 12. 2015.

    Od kada je ova vlast u Nišu sa najgorim i najnesposobnijim gradonačelnikom u istoriji Niša - dotičnim Perišićem, Niš uskoro poštaje palanka Raznorazni SNS parketari, banderasi, prekvalifikovani menadzeri,Hiljadarke,Gusani sa plagijat diplomama su unistili su Nis!Narode pamet u glavu za koga da glasaš!Banana nije cećka,ali za ove je dr nauka kako se radi u gradu, dok Perišić i njegova ekipa su DNO!

    • Zoran Ilic

      21:20 // 14. 12. 2015.

      Jel ti takodje "MAZES OCI NARODU" pa narodu nidis bananu kao jedinu alternativu za sipak? Ili da murta opet zameni kurtu, hocemo nove i neukaljane ljude svi od 1990. na ovamo moraju da polazu racune. To je prava prica ostalo je demagogija i borba potonolih protiv onih koji se dave.

  • nn

    12:43 // 14. 12. 2015.

    i treba!!! Kad dozvola ne moze da se dobije decenijama zbog nesposobnog i korumpiranog sudstva, bolje asfaltirati i graditi bez dozvola nego pustiti da nam grad propada, traziti opravdanja i kriviti drugog ...kao sad.

  • dragoljub stamenkovic

    12:30 // 14. 12. 2015.

    Пре се радило на "дивље", без дозволе. Данас је систем " унаПРЂен, не ради се ништа,ни са дозволом ни без дозволе !

  • Mikica

    14:20 // 14. 12. 2015.

    Haha dobra vam fora ali stara, ja se iskreno nadam da sad neće da se prime ni 20% glasača.Neka nova fabrika ni u najavi 5 ulica radite ko skadar na bojani ni korpu za otpatke niste zamenil...idite što dalje i što brže pa nek se radi makar i bez dozvole

  • Perišić

    12:09 // 14. 12. 2015.

    se sada, pred izbore setio, da je Direkcija radila kako je radila, a na početku mandata je sa govornice Skupštine grada Niša prozivao sve koji su tražili da se skloni tadašnji direktor Direkcije, Branislav Jovanović. Nije li rekao i da će nastaviti Simonovićevim stopama, a sada se stio i da se tada radilo bez dozvola? Može li naš gradonačelnik sam sa sobom da se dogovori je li pošo, il` je došo?!

  • Nis111

    16:12 // 14. 12. 2015.

    Nisam naklonjen ni jednoj stranci jer su svi "slicni" ali mogu da kazem da je za vreme baneta banane izgradjeno dosta toga u nisu.a od sns-a nismo dobili nista ali nista.

  • Milos

    12:00 // 14. 12. 2015.

    Dodjite na Pantelej da vidite sta je bespravna i neplanska gradnja.

  • Dozvola

    23:17 // 14. 12. 2015.

    Jovanovic je toplovode izgradio bez dozvole i ima zahtev za legalizaciju, priznao je izvodjenje bez dozvola. Kruzni tok na trosarini takodje, cak ne postoji ni u planu. E moj Jovanovicu sta sve ja znam, pisem knjigu ... potrazite dokaze o ovome u upravi za planiranje i bice sve jasno

    • Ricardo

      08:35 // 15. 12. 2015.

      Kružni tokovi na trošarini ,medijani kao i biciklistička staza ka Brzom brodu je nešto najbolje u Nišu. Možete samo da tropate i da mu zavidite

  • Miki

    07:27 // 15. 12. 2015.

    Zar ste vi nasli da pricate nesto o gradnji??? Pa ste vi izgradili gospodo nesposobnjakovici? Jeste li izdali makar neku dozvolu za sve ove godine? Jeste li videli kakve su vam ulice? Nisam bio za Baneta nikad, ali pravicemo mi njega od blata. A sad pred izbore najlakse je da napadas predhodnike, a najveca ironija je sto su oni bili bolji od ovih koji ce da nas uniste nacisto

  • petar bojovic

    10:10 // 15. 12. 2015.

    perisic i veće (ekipa) su na vlasti samo četiri godine . neki za to vreme i rat dobiju i obnove mnogo više ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: