Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:43, 17. 3. 2021.

U Nišu više od četvrtine kontrolisanih vozača bilo bez pojasa, 24 za volanom pod dejstvom alkohola

saobraćajac Pojačana kontrola saobraćajaca i u Nišu; foto: A. Kostić

Prošle nedelje ponovo je na ulicama bilo više saobraćajaca nego obično zbog pojačane kontrole, a u Policijskoj upravi Niš kažu da su 600 vozača i 128 putnika "uhvatili" bez vezanog pojasa. Takođe je četvoro kažnjeno zbog nepropisnog prevoza decu na prednjem sedištu, a 24 zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar

    10:34 // 17. 3. 2021.

    Sada sprovodite "egzodus" nad Nišlijama da li tako u Beogradu Novom sadu itd. I nemojte da mi se ovde javljate vi što sve znate i tipa "ako treba, ja poštujem" Ne.! Desi se jer smo rasejani jer "razmišljam šta deci i ženi u šerpu da stavim" da jedu, jer je Jug jad i beda.. i još kažnjavaj! Pa nije samo kazna, može i usmeno upozorenje jer ovi koji se bahate i jure ni meteor ne može da ih zaustavi!

    • Jasar

      11:46 // 17. 3. 2021.

      Tako je brale, saobracajaci trenutno terorisu, samo sibaju kaznama,radari za kriminalni 1kmh, jel ovo narodu odgovara, doslo bre do gusu aloo davimo se lete otkazi nemastina jos drzava nam siba vaspitne. ...

    • Zeus

      12:37 // 17. 3. 2021.

      Cekaj, zasto da neko ne podrzava ovo? Ti koji su pod dejstvom alkohola i voze, zar oni nisu bahati? Pod dejstvom alkohola ne mozes da ugrozis druge ljude? Do juce saobracajna ne radi posao, danas saobracajna terorise? Msm ajde odlucite se sta hocete? I ovaj komeblntar sto si stavio nema nikakve veze sa ovom situacijom, izigravanje zrtve ne vodi nicemu. Jednostavno postuj saobracaj i tjt..

    • Laki

      15:55 // 17. 3. 2021.

      Samo im zameram što kažnjavaju za 1-2 km prekoračenje, bilo je i dosad kazni a i biće.

  • Mara

    13:14 // 17. 3. 2021.

    Udri po džepu. A ne samo usmene opomene.Pa tek kad neko strada tad se reaguje

  • Laki

    15:51 // 17. 3. 2021.

    Evo podrzavam akciju ali preventivno jednom nedeljno radi kontrle dase neopustimo. ALI PITAM SE KAD ĆE TI ISTI POLICAJCI VEZATI POJASEVE 99% NEVEZU.

  • Laki

    15:53 // 17. 3. 2021.

    Nije mi jasno dasu i ti isti policajci učesnici u saobraćaju a nevežu se moža zanjih važi neki novi zakon. Moža su privilegovani, nerazumem.

  • Laki

    18:22 // 17. 3. 2021.

    Jašare da vozač sam profesionalac od 94 god, prešo Evropu sa šleperom i autobusom. Nepodržavam alkohol da min. jednom dnevno me zaustave i traže svoje

    • Jasar

      10:31 // 18. 3. 2021.

      A ko je reko da podržava alkohol za volanom?

  • jasar

    07:15 // 18. 3. 2021.

    ponovo bilo vise saobracajaca na ulicama? ovo nije prestalo od one nesrece skidaju kozu,pisu kazne za prvu pomoc i ostale boranije ,dok se deca bukvalno kolju na ulicama nisa oni jure pojas i 1kmh prekoracenja,ovo sto se desava trenutno je punjenje budzeta nista drugoooo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: