Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 5. 11. 2020.

U Pejkovcu kod Žitorađe ne žele ulicu na privatnom zemljištu, najavljuju protest ispred opštine

ulica Ne žele ulicu na privatnom posedu; Foto: Lj. M.

Meštani sela Pejkovac u opštini Žitorađa najavljuju protest, nezadovoljni predlogom nacrta Adresnog registra Srbije po kome je jedna od ulica u selu ucrtana kroz njihov privatan posed i obradivo zemljište. Tvrde da planirana ulica zapravo ne vodi nikuda i kažu da će u koliko se problem ne reši započeti štrajk ispred opštine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • oni preko reku

    15:36 // 6. 11. 2020.

    U Mesnoj zajednici u Pejkovcu nisu želeli zvanično da komentarišu ovaj slučaj, ali tvrde da po zakonu... A u Pejkovcu postoji MZ??? Koju su oni odluku zajedno sa našim poštenim odbornicima doneli za dobrobit sela, ili su im sve po ZAKONU oteli šerifi iz opštine žitorađa? Mislim da vrlo brzo sledi referendum za odcepljenje od ove kaubojske opštine, jer šta oni nama rade, pa to nema ni u Somaliji!!!

  • Бостанџија

    08:19 // 12. 11. 2020.

    ,,Надлежни,, органи боље да затворе бетонским калупима поток у селу Пејковац а не да измишљају путеве како би неки људи могли лакше до својих обрадивих парцела.Поток је већ 70 год.отворен извор заразе,сетимо се колико возила је до сада слетело у поток,а да не причамо о бунарима који су на пар метара од потока.

  • ImamPitanje

    13:49 // 6. 11. 2020.

    Kako mogu da grade ulicu na privatnom posedu?

  • Citac zakona

    20:34 // 10. 11. 2020.

    Da li je opstina Zitoradje u drugoj drzavi pa da vaze neka druga pravila? Posto prema zakonu za formiranje ulice treba 10 stambenih objekata

  • nikolicjovica

    22:01 // 10. 3. 2024.

    dali mogu da dobijem skicu donje utrine

  • Kalča007

    07:54 // 6. 11. 2020.

    Čekaj jel problem ulica ili je problem dodeliti broj, šta ne da gazda Andra. A o stručnjacima iz opštine žitoradja njihovim mahinacijama i neznanju, vi iz JV imali bi ste da pišete nedeljama. Nedao Bog da vam zatreba neko uverenje iz opštine, katastra.... bez pet puta idenje kod njih i šetkanja bar u tri, četiri kancelarije ništa. Najgora, najlopovskija, najkurumpiranija opština u zemlji smrdiji!

  • Samo kazem

    16:00 // 10. 11. 2020.

    Cim nisu hteli zvanicno da daju izjavu znaci da se nesto mulja

  • Poljoprivrednik

    22:42 // 11. 11. 2020.

    Уместо беспотребног пута на приватним парцелама боље калупима да затворе поток који је легло заразе годинама.Бунари су на пар метара од потока што доводи у исправност пијаћу воду.Стављањем калупа спречили би и саобраћајне незгоде које се дешавају у потоку нарочито зими.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: