Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:29, 16. 10. 2019.

U Prokuplju opet osnovana Turistička organizacija, za direktora izabran penzioner

sednica Sednica Skupštine Grada Prokuplja, na kojoj je formirana Turistička organizacija; Foto: Lj. M.

Na sednici prokupačke Skupštine, koja je i ovoga puta prošla bez opozicije koja bojkotuje rad, vladajuća većina formirala je Turističku organizaciju koja će imati 5 zaposlenih i čije će sedište biti u pešačkoj zoni u centru grada. Nastavljena je i praksa imenovanja penzionera na javnim funkcijama, pa je i za v. d. direktora novoformirane Turističke organizacije izabran Simon Simonović, naprednjak, 43-godišnji penzionisani vojni invalid.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Alex

    09:21 // 16. 10. 2019.

    I rezultat: za godinu dana asfaltirali 3 sokaka u gradu u kome 1/3 gradskih ulica nema asfalt, a ostatak sto je pod asfaltom 80% je zrelo za rekonstrukciju. Potpuno ruiniran i urnisan grad. Lepse je sredjen centar Batocine ili Cicevca od centra Prokuplja koji je jedna ruina, sa poispadalom kaldromom na parkiralistima i asfaltom od pre 40 godina.

    • VOJCA

      16:44 // 16. 10. 2019.

      Htedoh da napisem SNS-a za gospodju strucnjaka iz Opstine Penionerka na stiklama 12 Moja pokojna majka je jedva hodala kada je otisla u penziju Ovi danasnji penzioneri kao tinejdzeri :-) ORNI DA RADE JOS MALO PA VIKEND U CASTELLU

  • Abc

    09:58 // 16. 10. 2019.

    Ako se neko pita zašto mladi masovno napuštaju Toplicu, ovo postavljenje penzionera je jedan od mnogih dokaza

  • Alex

    12:23 // 16. 10. 2019.

    Došli vreme da penzioneri pune penzioni fond...

  • Đorđe

    13:12 // 16. 10. 2019.

    I ja sam vojno lice koje je pe zjonisano kao invalid, ali meni u rešenju PIO fonda piše da sam nesposoban za rad i ukoliko se budem bavio nekim poslom moram to da prijavim najbližoj filijali fonda koja bi me uputila na ponovno veštačenje moje radne sposobnosti. Pre 2012. g je moglo ovako, a od tad više ne.

  • Stojan

    13:46 // 16. 10. 2019.

    Kad se prisetim ranijeg naziva grada Prokuplja, onda me i ne iznenađuje ponašanje gradske vlasti.

    • Kalimero

      15:22 // 16. 10. 2019.

      Jos samo da dobiju svoju valutu po ranijem nazivu!

  • Goran Đurđija

    21:13 // 16. 10. 2019.

    Napredno

  • Ivan

    12:34 // 17. 10. 2019.

    Ahahahahha šou, skupštinski rijaliti

  • dejan

    09:11 // 16. 10. 2019.

    To je dva u jedan: SNS-ovci brinu o "socijalno ugroženim starijim građanima" samozvanim penzionerima iz državnih institucija a mladi se teraju u beli svet čime se "rekordno" smanjuje nezaposlenost. A poseban doprinos razvoju društva i države gore pomenti daju na svojim radnim mestima željom za dokazivanjem, uvođenjem novih tehnologija, ideja, obrazovanjem,...... i naravno skromnim platama. FUJ

    • SIMA

      13:20 // 19. 10. 2019.

      Da ima pravde kao sto nema Da je lopovska drzava kao sto jeste Svim penzionerima koji su postavljeni na funlcijama u ovom rasulu od grada Treba da se posalju na neko vetacenje da se utvrdi po kom osnovu su dobili penzije kao ne sposobni ili vec kako se to kaze A ovamo rade po svim institucijama Da su bili toliki strucnjaci ovo sto se naziva drzavom nebi ni propalao Za ovo treba i krivicno da se od

  • VOJCA

    09:30 // 16. 10. 2019.

    I ni manje ni vise nego Penzioner Malo je nezaposlenih i strucnih To je sa razlogomu penziji ne razumem stvarno Kao i ona plava gospodja iz Opstine koja se baskari jer joj je sin u celu SBSa u BG Malo penzija pa uzimah od nezaposlenih i puni guzicu Ma i treba da probadnemo kad dozvoljavamo da nas jasu LOPUZE...

  • Овца за шишање

    09:30 // 16. 10. 2019.

    Нема кога, млади и образовани сви утекоше!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: