Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 7. 9. 2021.

| Društvo

U Srbiji 23 osobe preminule od posledica korone, od toga 10 njih u kovid bolnici u Kruševcu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Odeljenje Psihijatrije Vranje - Kovid bolnica
85 pacijenata na lečenju u Vranju; foto: ZC Vranje

Od posledica virusa korona za poslednja 24 sata, prema zvaničnim podacima, preminule su još 23 osobe, a od tog broja njih 10 se lečilo u kruševačkoj kovid bolnici. Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na kovid su testirane 20.443 osobe, od kojih je 5.069 pozitivnih.

5 pacijenata sa kovidom hospitalizovano je na dečijem odeljenju Univerzitetskog kliničkog centra Niš, dok je u vranjskoj kovid bolnici na lečenju 85 osoba.

U kovid bolnici u Kruševcu trenutno je hospitalizovano 400 pacijenata od kojih je 13 priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Na respiratorima u celoj zemlji je 121 pacijent, a ukupno je hospitalizovana 1.701 osoba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BATA

    22:39 // 7. 9. 2021.

    Kakav bezobrazluk.Pustili su skole da bi ih pozatvarali,da pokazu kako se medju mladima siri ovo.Uveli nekakve semafore.A znate onu igru ,semafora-ja te ...Od kada se u skolu ide skoro uvek je neko odsutan sa predavanja zbog nekakve prehlade.Sada je ovo nova moda,dokazivanje bolesti putem laznih testova.Poceli su i kroz matematicke zadatke da promovisu ovo i bocke.Jadno da jadnije ne moze biti.

    • Sale

      04:34 // 8. 9. 2021.

      Svaka ti cast komsija sto si se nalupetao!E zato se i pune bolnice.Dok god se glupiramo sa Teorijama Zavere,laznim izleciteljima, antivakcinasima i nesposobnim politicarima u vladi i opoziciji bice nam sve gore.Batice sto nam ne dokazes da virus nije opasan pa bez zastite malo volontiras u Covid bolnici i pomognes Dr i pacijentima.Udahni malo tog bolnickog vazduha pa se javi za par dana kako si?!

  • BATA

    16:49 // 7. 9. 2021.

    Nema razloga da nas plasite.To ucinio Ivanusa jos pre mesec dana.Tacno je rekao da ce biti prvo 3000 a onda kada se podje u skolu i do 5000 dnevno kad vidi ono vec proslo cifru.Pomrecemo svi a predsednik uziva sa 500 zvanica a Arena prpuna a prodajete karte za koncerte.Lupite te vase prazne glave o zid.Kazu da lamina pljuvacka leci virus,nabavite lamu da vas ispljuje pa da vidimo kako deluje.

  • BATA

    16:44 // 7. 9. 2021.

    Oboren rekord,preko 20hiljada testiranih.Ajde potrudite se pa istestirajte sve u jednom danu da nas ne mucite vise tim izmisljotinama.Znamo da imate zadatak da sve podvodite pod ovu stvar i da svaku smrt povezete sa ovim.Testirano je ko da je ovo Kina,pa mozete da izvedete statistiku.Evo za ovaj soj kako kazete po 1/4 je pozitivno,od 7 mil 1,8 ce biti + ali tu su i svi bockani.I prekinite vise.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: