Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:53, 28. 6. 2020.

U Srbiji još 254 pozitivne osobe na koronu, porast broja obolelih u Pčinjskom okrugu

korona Bolnički kapaciteti u Vranju popunjeni; foto: JV/Vanja Keser

Prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, u poslednja 24 sata u Srbiji je registrovana su još 254 zaražena virusom korona, a ukupan broj aktivnih slučajeva iznosi 1.312. Još 3 osobe su zbog komplikacija izazvanih ovim virusom preminule, a na respiratorima je 31 pacijent. Povećanje broja obolelih beleži se u Pčinjskom okrugu, gde su za 2 dana registrovana 32 novoobolela, a bolnički kapaciteti su popunjeni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    17:29 // 28. 6. 2020.

    Vratiti hitno vanredno stanje ponovo dok nije kasno,da ne nismo brojali mrtve u hiljadama, ovo je Jaci talas nego u martu.Sami smo krivi,bice kriticno

    • Pera pisar

      20:09 // 28. 6. 2020.

      Nismo mi krivi vec polupismeni i bahati vladaoci u ovoj propaloj drzavi!!!

  • Bruno

    19:34 // 28. 6. 2020.

    Ovaj nagli skok broja inficiranih, do četvrtka, petka, se zove predizborna aktivnost korone, a od petka izborna korona. Koji je to bolesnik bio zapeo za izbore?

  • Brcha

    19:35 // 28. 6. 2020.

    Primetno je da dok nije bilo zarazenih medju politicarima, isti ti politicari su govorili da su gradjani neodgovorni. A sta sada kada se par njih u vrhu vlasti zarazio, da li smo mi gradjani krivi i za to? Nije lepo optuzivati besmisleno gradjane za neodgovornost, jer ste nam vi kao neki primer gospodo, pa, promenite recnik i postujte nas malo vise, ili makar malo u ovom stradanju.

  • BATA

    23:49 // 28. 6. 2020.

    Kome da verujes?Politicarima?Kriyznom stabu?Pa da su otkrili 4 inficirana na stadionu sve bi stavili u izolaciju.Izgleda samo politicarima virus ne moze nista.Cetvoro + a njihova okolina je ok,nema samoizolacije.Oni treba da rade da misle na narod kome ce merama pozatvarati lokale,radnje i preduzeca dok ce raditi opet Lidl i slicni,Jura i sli.Pa da li stvarno slusate SZO da bi unistili domace.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: