Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:50, 23. 12. 2021.

U Ulici Svetolika Rankovića vraćen deo zaštitne ograde, meštani traže da se vrati ograda celom dužinom

sdad Vratili deo ograde; Foto: čitalac

Nakon što su preko aplikacije “Prijavi problem” stanovnici Ulice Svetolika Rankovića ukazali da im Parking servis nakon rekonstrukcije nije vratio zaštitnu ogradu, sada je deo ograde postavljen. Ipak, zbog strme ulice i bezbednosti dece stanovnici apeluju na nadležne da postave zaštitu celom dužinom, kako je bilo pre radova u ulici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nenad

    11:02 // 23. 12. 2021.

    Da se odgovorni za urbanisticki plan grada Nisa malo pozabave kako se to radi po evropskim gradovima, videli bi da se postavljaju stubovi koji su vise u zemlji a manje iznad zemlje kako bi zaustavili svako vozilo koje bi krenulo na pesake ili slicno. Naravno isti se mogu i vaditi po potrebi. A u Nisu kad vidim ove bedne zute betonirane stubice, pa ono biciklom mozes da iscupas. SOTIROVSKI OSTAVKA

  • Boško Jovanović

    11:28 // 23. 12. 2021.

    Sve pohvale za Južne vesti, pravi medij koji je na usluzi građana. Isto tako i sve pohvale za Javno preduzeće parking servis i šefici Ljubici.

    • Des - pot

      12:14 // 23. 12. 2021.

      Boško, znači došlo vreme, da za ono što im je obaveza, moramo da ih prvo molimo a zatim da ih pohvalimo i na kraju da se pojedincu srdačno zahvalmo?!

    • Torpedo

      20:23 // 23. 12. 2021.

      Ako pohvalis i Miluna, eto tebi dva sendvica ! Sns knjizica ti mnogo znaci, ali pun stomak je pun stomak ! Moras nesto i corbasto, zbog probave !

  • Alex

    11:39 // 23. 12. 2021.

    Kao inženjer građevinarstva mogu da izrazim samo sumnju da ovi stubići, koje nazivaju"zaštitna ograda" uopšte mogu nekog da zaštite od vozila u pokretu. Prvo, malog su prečnika i nema šanse da izdrže udarac vozila a drugo temelji treba da su masivniji što ovde nije slučaj. Ovde izgledaju kao da je neko iskopao male rupe , zalio betonom i ubacio ove cevi. Ne valja vam rabota, niški neimari!

    • Soklen

      12:09 // 23. 12. 2021.

      Nisi u toku. To je Petar SNS zavrsio da se postavi. Pitaj ga ako mi ne verujes. To sto si ti inzinjer građevine, okaci macku o rep. Petar i njegovi znaju bolje. Ne znas ti kada Petar nesto uradi, mozda to izgleda tanko, da ne moze da zadrzi automobil ali ima tu nevidljivih sns sila koje se kriju oko stubića i ojacavaju iste.

    • Deda

      12:36 // 23. 12. 2021.

      Kad su prvi put postavljeni namena im je bila, ne samo zaštita pešaka, da omogući starijima, pošto je velik uspon, da se lakše kreću, pridržavaju.

    • Kolega

      14:02 // 23. 12. 2021.

      Šta vredi i da su uradili temelje kako treba, kad je sama metalna konstrukcija ograde lagana, od tankozidnih profila, koja ne može nikoga zaštititi!

    • Razbibriga

      20:24 // 23. 12. 2021.

      Ne vredjaj neimare, ovo su menadzeri strukovnih studija !

  • Da vrate staru

    15:24 // 23. 12. 2021.

    Da vrate sve sto je bilo pre ove nakaradne rekonstrukcije koja nema veze sa vezom mozga

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: